Offcanvas top
Quality Plus Kvalitní sedací soupravy se širokým výběrem italských látek a kůží. Sedací soupravy s důvtipnými mechanismy.
Drageés - CALIA ITALIA

Drageés - CALIA ITALIA

Luxusní sedací souprava od italského výrobce Calia Italia

Design sedačky Dragées je inspirován čokoládovými italskými pochoutkami. Tato pohovka díky svému nadčasovému designu obstojí v každém interiéru. Kvalita provedení a použitých materiálů na této sedací soupravě je na velmi vysoké úrovni. Čalounění sedačky se nabízí jak v kůži, tak v látce, dle Vašé konfigurace. Sedací souprava ja také dostupná ve více prostorových provedení. Nemalým detailem jsou i polštáře s dekorativním prošíváním, který zároveň zaručují to největší pohodlí.

Liborio Vincenzo Calia, zakladatel CALIA ITALIA, se narodil již v roce 1926. Již jako mladý začal navštěvovat řemeslnou dílnu, kde se naučil, jak dělat tesařské práce. V roce 1944, když mu bylo pouhých 18 let, zahájil vlastní podnikání a v roce 1965 začal výzkumný projekt, jehož výsledkem bylo navrhování a výroba jedinečného druhu produktů koncipovaných tak, aby se lidé cítili dobře - čalouněný nábytek. Od té doby společnost CALIA ITALIA vyrábí designový nábytek se smyslem pro detail, který se rozváží do více než 40 zemí po celém světě.

Zajíma Vás Drageés - CALIA ITALIA?

Specifikace:

Konstrukce kov; dřevo; překližka
Šířka (mm) 2050 / 2250 / 2450
Délka (mm) 1030
Výška sedáku (mm) 430
Hloubka sedáku (mm) 580
Celková výška (mm) 800
Dostupné potahy látka; kůže
Výplň sedadla polyester, polyuretan

Zajíma Vás Drageés - CALIA ITALIA?

Podobné produkty