Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Nasdaq Keramik - Cattelan Italia

Nasdaq Keramik - Cattelan Italia

Kancelářský stůl, který co do originality snad ani nemá obdobu, je navržen Paolem Cattelanem a je - zkrátka úchvatný. Moderní design se snoubí s prémiovými materiály a jsme si jisti, že vám tento stůl do pracovny bude každý tiše či nahlas závidět.

Designový psací stůl Nasdaq Keramik je kombinací geometrických tvarů a materiálů s monolitickým efektem. Dřevěná zásuvka vzdoruje gravitaci, je položena na ocelové noze, která mohutnou diagonálou protíná prostor. Vrchní keramická úprava Marmi má souvislou žílu, mezi vrchní deskou a bočnicí, která umocňuje architektonickou identitu stolu. Příjemná asymetrie a efekt levitace snoubí moderní design a staletou tradici ruční výroby společnosti Cattelan Italia. Kovová noha v tmavé barvě je vyrobena z lakované oceli a příjemně celou kompozici uzemňuje. Dřevěná zásuvka barevně ladí s ocelovou nohou, na které je umístěna. 

Na výběr máte ze 13 okouzlujících vzorů. Tmavá, světlá, lesklá, či matná? Vybírejte pečlivě, tento vzor si dosytosti užijete po celé ploše a jedné bočnici svého psacího stolu Nasdaq. Keramické stoly se těší čím dál větší oblibě, a není tomu náhodou. Povrch je odolný, praktický a snadno čistitelný. Protože detaily jsou tím, co tvoří celek, Cattelan Italia vyšperkovala designový stůl Nasdaq ještě koženou podložkou, která učiní váš kontakt se stolem ještě příjemnější. Vybrat si můžete z 24 apartních barevných tónů. 

TIP: Zastavte se v Carelli Praha, pro lepší představu vám všechny materiály rádi představíme. 


Zajíma Vás Nasdaq Keramik - Cattelan Italia?

Specifikace:

výška: 75 cm
Materiál desky: keramická
Rozměr desky - větší stůl: 240 cm x 108 cm
Rozměr desky - menší stůl: 200 cm x 100 cm
Materiál - noha: lakovaná ocel
Materiál - zásuvka: dřevo

Zajíma Vás Nasdaq Keramik - Cattelan Italia?

Podobné produkty