Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Lancer Keramik - Cattelan Italia

Lancer Keramik - Cattelan Italia

Luxusní jídelní stůl navržený Renatem Guerrou. Zaujme svou majestátní velikostí – délka vrchní desky existuje ve dvou variantách: 240 cm a 300 cm. Obě velikosti jsou neobyčejně veliké, aby opravdu udělaly dojem, který je vzápětí podpořen dalšími netradičními elementy: Čtyři čepele nosné konzole protínají vzduch a vzájemně se křižují, čímž vytvářejí nezapomenutelnou energickou kompozici. Ta je vyrobena z oceli v pěti vkusných barvách a její epoxidový finiš ručí za odolnost proti korozi a oddaluje běžné opotřebení.

Keramický jídelní stůl exceluje svými vlastnostmi – kromě toho, že všech 13 barevných variant je dechberoucích, jedná se o odolný a snadno čistitelný povrch, který vám bude dělat radost.
Odvážná estetika, která se nebojí upoutat pozornost, se rozšiřuje na několik variant. Větší a menší a také s rovnými liniemi, či lehce oválným půdorysem a zaoblenými rohy. Je to na vás. My v Carelli Praha víme, že se jedná o neopakovatelný dynamický designový stůl, který se snadno stane centrálním kusem nábytku, který je rád středem pozornosti.
TIP: Nemějte strach vykročit ze své komfortní zóny. Například kombinace broušené bronzové podstavy a povrchu barvy Alabastro (KM02) hovoří beze slov za nový trend: Maximalismus. Občas platí, že více je více a jsou to právě větší kusy nábytku, které takové souhry výrazných prvků skvěle snesou.

Zajíma Vás Lancer Keramik - Cattelan Italia?

Specifikace:

výška: 74,5 cm
Materiál desky: keramická
Materiál podnože: lakovaná ocel
Šířka desky: 120 cm
Délka desky: 240/300 cm
Rozteč podnože: 166 cm

Zajíma Vás Lancer Keramik - Cattelan Italia?

Podobné produkty