Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Lounger - Himolla

Lounger - Himolla

Designový vrchol vašeho obývacího pokoje od společnosti Himolla: Lounger 4905

Pohodlně se posaďte nebo si klidně lehněte, Lounger 4905 to umožní. Podle vašich potřeb si vyberte samostatnou pohovku, stylové lichoběžníkové řešení nebo rohovou pohovku. Tento vysoce kvalitní funkční nábytek v moderním vzhledu je k dispozici také jako volně stojící lehátko se stolkem. Otočné sedáky poskytují flexibilní komfort sezení. Mohou se otáčet až o 20° doprava a doleva. Dalšími zajímavostmi jsou dřevěné stolové prvky s osvětlením, indukční nabíjecí stanice, USB port a integrovaná zásuvka. Vy i vaše zařízení si tak můžete "dobít baterky".

Modely Lounger vynikají moderním designem, jemným stylem a atraktivními nožičkami. Nohy mohou být v nerezovém nebo antracitovém provedení. Opěrky hlavy s ručním nebo elektrickým nastavením umocňují stylový design křesla s vysokým opěradlem, sedlovým prošitím a úzkou boční částí. Přepínač na boku sedadla slouží k ovládání plynulého elektrického nastavení opěrky nohou a opěradla. Jako volitelné příslušenství je k dispozici také externí baterie. Na výběr máte také ze tří tuhostí sedáku - podle toho, zda dáváte přednost měkkému sedáku, nebo pevnějšímu polstrování s pružinovým jádrem.

Tato sedací souprava je dostupná ve více než 20 různých verzích. Nakonfigurujte si svou oblíbenou a využijte možnosti výběru z přibližně 600 různých látek a 200 druhů kůží.Výška sedáku lenošky je 46 cm; zatímco hloubka sedáku je 55 cm. Odpovídající křeslo S-Lounger je dokonalou volbou. opěrky hlavy s manuálním nebo elektrickým nastavením umocňují stylový design křesla se sedlovým prošitím a úzkou boční částí.Přepínač na boku sedadla slouží k ovládání plynulého elektrického nastavení opěrky nohou a opěradla. Jako volitelné příslušenství je k dispozici také externí baterie. Na výběr máte také ze tří napnutí sedáku - podle toho, zda dáváte přednost měkkému sedáku, nebo pevnějšímu polstrování s pružinovým jádrem.

Zajíma Vás Lounger - Himolla?

Zajíma Vás Lounger - Himolla?

Podobné produkty