Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Cumuly Comfort - Himolla

Cumuly Comfort - Himolla

Nejlepší komfort sezení: designová pohovka Cumuly Comfort 4050 od společnosti Himolla Polstermöbel

Tato vysoce kvalitní pohovka zaujme svým nadčasovým designem a výjimečným pohodlím. Opřete se, udělejte si pohodlí na čalouněném nábytku, který je šetrný k zádům, a relaxujte u šálku čaje nebo kávy a dobrého čtení. Elegantní multifunkční pohovka od značky Himolla zajistí výjimečný komfort sezení. Hodiny odpočinku během dne nebo po práci se stanou ještě příjemnějšími.

Pohovka s uživatelsky přívětivou funkcí relax pro hodiny odpočinku.

Designovou pohovku lze uvést do odpočinkové polohy ručně nebo elektricky pomocí přepínače na boku sedáku. Je možné samostatné nastavení opěrky nohou a opěradla i nastavení opěrky hlavy. Kromě toho může být vybavena také elektrickým stoupacím zařízením. Trapézový model má sklopné středové opěradlo, které lze v několika jednoduchých krocích přeměnit na odkládací stolek. Čalouněné soupravy lze vybavit externí baterií, která je k dispozici ve stříbrné nebo antracitové barvě.

Můžete si vybrat svůj oblíbený potah z 600 různých látek a 200 druhů kůží v různých kvalitách a barvách tak, aby vaše pohovka dokonale zapadla do vašeho obývacího pokoje. Máte také na výběr mezi 2 výškami sedáku a 3 tvrdostmi sedáku. Optimálním doplňkem k této komfortní pohovce je odpovídající křeslo Easy-Swing.

Zajíma Vás Cumuly Comfort - Himolla?

Zajíma Vás Cumuly Comfort - Himolla?

Podobné produkty