Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Venus - Bonaldo

Venus - Bonaldo

Luxusní toaletní stolek Venus od italské značky Bonaldo

Zahalte se do elegance a praktičnosti s nábytkem, který je plný šarmu a nádherné formy. Venus Vanity vám nabízí to nejlepší z obou světů - kovovou konstrukci, která je pevná a odolná, a vrch s jedinečně zaoblenými liniemi, které vám umožní cítit se jako bohyně krásy.

Kromě svého nádherného vzhledu, Venus Vanity obsahuje také množství praktických funkcí, které vám usnadní váš každodenní život. S kosmetickým zrcadlem a praktickým úložným prostorem s víkem z ořechového dřeva, můžete skladovat své šperky a malé předměty každodenního použití s lehkostí a stylem.

Jeho jedinečný tvar základní konstrukce s částí rámu zakřivenou a odstupňovanou, je ukončený poměrně hrubým vrchem, který se skládá z dřevěného rámu s keramickým vrchem uvnitř. A to není vše, máte na výběr z různých možností pro svůj vrch, ať už je to keramika nebo mramor, a pro svůj kovový rám, včetně lakovaného kovu v matném bronzovém nebo olověném odstínu.

Spojte eleganci s funkčností a pořiďte si Venus Vanity - multifunkční kus nábytku, který vám umožní vypadat a cítit se úžasně každý den.

Zajíma Vás Venus - Bonaldo?

Specifikace:

Délka (mm) 1220
Hloubka (mm) 620
Celková výška (mm) 1350
Výška desky (mm) 750
Rozměry zrcadla (mm) 480x340

Zajíma Vás Venus - Bonaldo?

Podobné produkty