Offcanvas top

POV: Nahlédněte do technologického hubu Himolla

V rychle se rozvíjejícím prostředí technologických inovací zažívá vlnu transformace i nábytkářský průmysl. V revoluci nového know-how stojí na špičce Himolla, značka, která hladce spojuje řemeslné umění s nejmodernějšími technologiemi a nově definuje umění pohodlí. Je to právě inovativní vyspělost, která značku odlišuje - nabídka této značky nabízí mnohem víc, než jen líbivý zevnějšek. 

himolla
(Zdroj obrázku: Himolla.com)

Know-how předchozích generací, technologie budoucnosti

Jde-li měřit úspěch na cestě k dokonalosti, Himolla je velmi blízko cíli. Kvalitní nábytek je pro jednu z největších továren v tomto oboru v Evropě nejen závazkem, ale i předmětem velmi přísných procesů. Právě procesy a jejich řízení jí umožňuje posouvat se v mezích pokroku velmi rychle vpřed - splňuje až futuristickou představu o tom, co dokáže (ne)obyčejné křeslo či pohovka.

německé sedací soupravy
(Zdroj obrázku: Katalog Himolla, model Ultima)

Pověstný německý perfekcionismus zde vzkvétá - firma, jejíž aktivity započaly již v roce 1948, si vzala to podstatné z každé dekády své historie a dnes se pyšní plně automatizovanou výrobou pod dohledem špičkového managementu. Je doslova technologickým ohniskem, do něhož stojí za to nahlédnout. 

Mučírna nábytku i precizní vedení 

Celá značka se může chlubit velmi pokrokovým způsobem vedení. Zavazuje se ke kvalitě řízení lidských zdrojů, k použití jen a pouze špičkových materiálů, ale také k plnění množství norem stanovených Německou asociací pro zajištění kvality nábytku (Deutsche Gütegemeinschaft Möbel). 

Mnohé z norem dokonce svými standardy překračuje. Tato bavorská továrna na sny a inovace ale rozhodně není žádným sběratelem odznáčků. Veškeré kvalifikační požadavky jsou součástí vize, která v sobě zahrnuje disciplínu a cestu k nevyhnutelnému úspěchu. 

kvalitní sedací soupravy(Zdroj obrázku: Katalog Himolla, model Promotion)

Kromě nekompromisní kvality vyniká Himolla svými možnostmi. V článku Masážní křesla, nebo ještě něco lepšího? jsme představili zcela jedinečné funkce, kterými si vybraný nábytek můžete personalizovat. Nábytek již není vázán rigidními výrobními procesy, a tak jej lze přesně přizpůsobit specifikacím zákazníka, pokud jde o design, barvy, velikosti a další parametry. Chtěli byste, aby vás vaše sedací souprava zahřála, přizpůsobila se konkrétním tvarům vašeho těla, udělala vám masáž a ještě přehrála oblíbenou hudbu? Neskutečné, že? Díky značce Himolla však zcela skutečné. Ještě více naleznete v článku Himolla, komfort jako vášeň

sedačky akce

německé sedací soupravy
(Zdroj obrázků: Katalog Himolla, model Easy Comfort)

V době, kdy všechny oblasti trhu prochází digitální metamorfózou, stojí společnost Himolla jako hrdý průkopník propojení designu, pohodlí a technologií. Spojení citu pro disciplínu a naplnění plánu se špičkovým možnostmi inovací dává vědět, že společnost Himolla nezůstává pouze výrobcem nábytku, ale vizionářskou silou, která utváří budoucnost relaxace. 

Chcete poznat hloubku technologického náskoku společnosti Himolla? Spojte se s námi, v Carelli Praha vám moc rádi představíme všechny možnosti.