Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Easyswing - Himolla

Easyswing - Himolla

Easyswing 7052

Opřete se a relaxujte v polohovacím křesle Easyswing.

Pohodlné relaxační křeslo EASYSWING vás zve k odpočinku a příjemnému posezení během polední pauzy nebo večera. Posaďte se a zažijte vysokou úroveň komfortu sezení, díky kterému se budete cítit jako v bavlnce. O vybavení a designu vašeho nového nábytku do obývacího pokoje rozhodujete v podstatě vy. Máte 270 různých možností individuálního uspořádání. Easyswing je relaxační křeslo vyrobené na míru vašim požadavkům.

Vyberte si svého favorita z přibližně 600 látek a 200 kůží na potah. Vaše nové křeslo tak můžete dokonale začlenit do svého interiéru. Televizní křeslo EASYSWING přizpůsobené vaší výšce je k dispozici ve velikostech S, M, L a XL. Pro čalounění jsou k dispozici tři různé tvrdosti sedáku, včetně verze s pružinovým jádrem. Všechny funkce lze používat buď manuálně, nebo elektricky. Kromě vybavení jedním nebo dvěma motory je volitelně k dispozici praktická pomůcka pro vstávání.

Pevný rám v podobě kulaté otočné základny nebo pětiramenné hvězdicové základny slouží jako stabilní základ pro vaše křeslo. Na výběr máte celkem šest variant. Opěrka hlavy a opěrka nohou vám nabízí individuální možnosti nastavení. Najděte si svou optimální polohu: Plynulá regulace vám to bez problémů umožní. Na přání lze opěrku hlavy nastavit také elektricky. Baterie pro vaše TV křeslo je volitelně k dispozici ve stříbrné nebo antracitové barvě a je umístěna na zadní straně.

Zajíma Vás Easyswing - Himolla?

Zajíma Vás Easyswing - Himolla?

Podobné produkty