Offcanvas top
Quality Plus Kvalitní sedací soupravy se širokým výběrem italských látek a kůží. Sedací soupravy s důvtipnými mechanismy.
Cremino - CALIA ITALIA

Cremino - CALIA ITALIA

Modulární sedací souprava Cremino od italské značky Calia Italia

Tvary modulové sedací soupravy jsou inspirovány čokoládovými italskými sladkostmi. Stejně jako čokoláda, od níž je odvozen její název, připomíná sedačka Cremino čtverec složený z vrstev čokolády a lískových oříšků. Různorodé tvary modulární sedací soupravy umocňují rozmanitost barev a chutí čokolády a liší se od sebe množstvím modulů se skulpturální geometrií a zaoblenými rohy. Opěradla, ozdobné polštáře a podnož připomínají svým tvarem všechny čokoládové bonbony slavné italské pochutiny. Jednotlivé moduly lze rozebrat a polštáře a opěradla přemístit, položit na podlahu nebo rozptýlit po domě podle nejrůznějších potřeb - to znamená, že můžete svůj prostor modulovat inovativním a flexibilním způsobem

Liborio Vincenzo Calia, zakladatel CALIA ITALIA, se narodil již v roce 1926. Již jako mladý začal navštěvovat řemeslnou dílnu, kde se naučil, jak dělat tesařské práce. V roce 1944, když mu bylo pouhých 18 let, zahájil vlastní podnikání a v roce 1965 začal výzkumný projekt, jehož výsledkem bylo navrhování a výroba jedinečného druhu produktů koncipovaných tak, aby se lidé cítili dobře - čalouněný nábytek. Od té doby společnost CALIA ITALIA vyrábí designový nábytek se smyslem pro detail, který se rozváží do více než 40 zemí po celém světě.

Zajíma Vás Cremino - CALIA ITALIA?

Specifikace:

Potah: látka
Rozměry: vlastní konfigurace
Výška (mm) 410

Zajíma Vás Cremino - CALIA ITALIA?

Podobné produkty