Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Dragon Keramik - Cattelan Italia

Dragon Keramik - Cattelan Italia

Keramický jídelní stůl příjemně jednoduchého, ale sofistikovaného designu pochází od Paola Cattelana. Ten je společně se svým bratrem ve vedení firmy Cattelan Italia jako druhá generace rodinného podniku a zdá se, že designové jídelní stoly jsou i jeho vášní - stejně, jako tomu je u jeho tatínka.

Designová základová konzole keramického jídelního stolu Dragon je vyrobena z oceli lakované epoxidovými prášky v několika barevných možnostech. Podnož tohoto designového stolu rozděluje jídelnu s přesností a půvabem zároveň. Přísná struktura tohoto atypického jídelního stolu je zjemněna hrou světel, která se na lakované ocelové podnoži odráží. Deska s prémiovým keramickým povrchem na této střízlivě designované konzoli o to více vyniká - je dostupná ve 13 barvách. Každý barevný tón je pečlivě promyšlen a disponuje přírodními tóny a strukturou, Cattelan Italia má navíc vlastní techniku, která ručí za vysokou odolnost, stejně jako hladký a snadno čistitelný povrch. 

Podélná kovová stojná noha (konzole) je vyrobena z oceli lakované epoxidovými prášky a byť je její profil přirozeně jednoduchý, při druhém pohledu objevíte důmyslné vzájemné vztahy rovin, křivek, oblin a prohlubní. I tento jídelní stůl stojí na ideji vaší vlastní konfigurace. Ocelovou podnož si tedy, stejně jako desku, zvolíte ze 4 chic kovových odstínů tak, aby byl výsledek dokonalý. 

TIP: Nezapomeňte si prohlédnout i všechny možnosti velikostí a tvarů. Raději geometricky čistý půdorys obdélníku, nebo lehce oválný jídelní stůl? Dragon se rovněž vyrábí v extra velikosti - nejdelší strana má 3,2 metru. Působivě velký jídelní stůl do velkoryse pojatých prostor, na kterém keramický vzor vynikne kouzelným způsobem. 


Ukázka stolu Dragon Keramik:

 

Zajíma Vás Dragon Keramik - Cattelan Italia?

Specifikace:

výška: 73,5 cm
Materiál desky: keramická
Rozteč podnože: 120 cm / 160 cm dle modelu
Materiál konzole: lakovaná ocel
Rozměr desky - střední stůl: 240 cm x 120 cm
Rozměr desky - menší stůl I.: 200 cm x 100 cm
Rozměr desky - menší stůl III.: 200 cm x 120 cm
Rozměr desky - velký stůl: 300 cm x 120 cm
Rozměr desky - menší stůl II. 200 cm x 106 cm
Rozměr desky - extra velký stůl: 320 cm x 138 cm

Zajíma Vás Dragon Keramik - Cattelan Italia?

Podobné produkty