Offcanvas top
Quality Plus Kvalitní sedací soupravy se širokým výběrem italských látek a kůží. Sedací soupravy s důvtipnými mechanismy.
Nicolas - Calia Italia

Nicolas - Calia Italia

Modulární sedací souprava Nicolas od předního italského výrobce Calia Italia

Nicolas je naší nejprodávanější sedací soupravou z několika důvodů. Jeho nadčasový design se hodí do téměř každého interiéru a díky vysoké modularitě je ideální jak do menších bytů, tak do velkých prostorů. Nejvíce Nicolas zazáři svou funkčností. Je totiž dostupný jak ve statické verzi, tak ve verzi s výklopem pod nohy a v neposlední řadě ve variantě s výsuvnými sedáky. Díky nastavitelným opěrkám pod hlavu si pohodlně sedne každý.

Co se čalounění týče, na výběr je z mnoha různých kůží a látek. Pro domácnosti s mazlíčky doporučujeme kůži, ta je totiž nejvíce odolná proti zvířatům a snadno se čistí. Alternativou je také sedačka s omyvatelným potahem. Takovým potahem je látka Ginevra. Ginevra není tkaná, což zvířeti znemožňuje zachytit se drápkem, a zároveň nevsakuje tekutiny.

Mechanismy
Model je vybaven manuálně polohovatelnými opěrkami pod hlavu (s výjimkou samostatného křesla: E24 , P98, Q56, Q57, Q58, Q59). K dispozici je elektrický výsuv sedáku, nebo elektrické polohování opěrky pod nohy, obojí ovládané pomocí dotykovýho panelu umístěného po stranách sedadla. Mechanismus výsuvu sedáku je k dispozici také v manuální (neelektrické) verzi.

Zajíma Vás Nicolas - Calia Italia?

Specifikace:

hloubka: 109 cm
výška: 76-100 cm
Hloubka sedáku: 58 cm
Výška sedáku: 42 cm
Dostupné potahy: látka i kůže
Konstrukce: borovicové dřevo
Polstrování: ekologická polyuretanová pěna potažená 100% polyesterovou vrstvou
Hloubka sedáku s výsuvným mechanismem: 58-97 cm
Dostupná v omyvatelné látce Ano

Zajíma Vás Nicolas - Calia Italia?

Podobné produkty