Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Tokyo - CATTELAN ITALIA

Tokyo - CATTELAN ITALIA

Designová knihovna určená k zavěšení na strop. Její velkolepost a originální tvar vynikne nejvíce při umístění do středu místnosti. Zanechte stranou imperativ domácí knihovny stojící u stěny a ozvláštněte svůj moderní interiér.

Moderní knihovna dle návrhu Andrey Lucatella je rovněž vzdušným a nenásiným způsobem, jak opticky rozdělit větší, ale i menší prostory. Poskytuje navíc místo nejen pro knihy, ale i dekorace, čerstvé květiny, umělecká díla vašich ratolestí, nebo třeba sbírku hlavolamů. Máte-li výrazný smysl pro krásu a pokud vás baví dynamické pojetí nábytku, s Tokyo se velmi dobře spřátelíte. 

Rám a police této knihovny jsou vyrobeny z lakované oceli v několika barevných možnostech a jednotlivé vložky dávají na odiv vysoce kvalitní dřevo. I jeho barva spočívá na vašem rozhodnutí: Světlejší ořechové dřevo, nebo tmavý pálený dub. Při rozhodování, která verze tohoto originálního regálu bude vaše, vezměte v potaz ostatní vybavení, případnou přítomnost dřeva v interiéru a uvažujte samozřejmě dopředu i na umístění. 

TIP: Působivé hledisko poskytnou dvě kníhovny Tokyo umístěné vedle sebe. 

Zajíma Vás Tokyo - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

hloubka: 68 cm
výška: 240 cm - 300 cm
Šířka: 68 cm
Materiál - konstrukce: lakovaná ocel
Materiál - vložky a doplňky: ořech / pálený dub

Zajíma Vás Tokyo - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty