Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Airport - CATTELAN ITALIA

Airport - CATTELAN ITALIA

Designová knihovna dle Giorgia Cattelana je absolutně variabilním kusem nábytku, který poslouží kromě úložných prostor třeba také jako mini verze pracovního stolu. Sestavte si vaši vlastní podobu tohoto smart nábytku.

Velkolepá, flexibilní, funkční a modulární, taková je knihovna Airport. 

Moderní knihovnu lze připevnit ke stěně nebo ke stropu. Volně stojící verze se díky praktickým kontejnerům a dřevěným policím, které fungují jako dělící prvky, skvěle hodí jako rozdělovač moderního otevřeného prostoru. Pro řadu povrchových úprav této moderní dřevěné knihovny byly vybrány ty nejkvalitnější materiály - designové regály kombinují kvalitní ocel lakovanou epoxidovými prášky v několika možných odstínech a dřevěné části jsou vyrobeny z ořechového nebo dubového dřeva. To je rovněž na výběr v různých barevných variacích tak, abyste si vytvořili opticky excelentní podívanou. 

Domácí knihovnu na míru vytvoříte klidně napříč celou stěnou, ale možnosti této designové skládačky jsou takřka nekonečné. Kromě zmíněného rozdělení prostoru může kopírovat i členité části vašeho interiéru, být upevněna jen ve spodní, či naopak vrchní části stěny. Navíc je složení jednotlivých částí, výšek polic a jejich počtu zcela na vás. 

Zajíma Vás Airport - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

Hloubka polic: 29 cm
Výška knihovny uchycené do stěny: 240 cm
Výška knihovny uchycené do stropu: 252 cm - 317 cm
Materiál konstrukce: lakovaná ocel
Materiál políc: ořech / pálený dub / lakované dřevo
Dostupné délky polic: 110 cm x 29 cm x 36 cm / 160 cm x 29 cm x 36 cm
Rozměr - úložné boxy: 110 cm x 29 cm x 36 cm / 160 cm x 29 cm x 36 cm
Rozměr police jako psací stůl: 110 cm x 60 cm

Zajíma Vás Airport - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty