Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Style - ALBERTA

Style - ALBERTA

Moderní, designová, látková sedací souprava minimalistické konstrukce s ladně zakřivenou linií.

Styl je glamour a romantická pohovka s vintage nádechem.

Její design je inspirován dvacátými léty a Art Decò, což bylo zásadní desetiletí pro styl a módu, které se nyní opět vrací do módy. Art Decò se stalo inspirací pro oblé a prohnuté tvary pohovky Style v dokonalé rovnováze objemů a lehkého a rafinovaného designu. lehkost tvarů ještě umocňují tenké nožky, které z pohovky Style dělají jemný kus nábytku s ženským nádechem.

Pohovka Style, která je k dispozici v mnoha provedeních, v kůži i látce, je ideální, pokud ji sladíte s vintage kousky, ale také s modernějším nábytkem a doplňky. Jeho art deco nádech se dokonale kombinuje s bohatými materiály, jako je mramor, sklo a kov; chcete-li získat glamour styl interiéru, můžete jej sladit s odvážnými geometrickými vzory a drahými detaily.

A na závěr, Style je pohovka ideální do různých interiérových prostor: od obývacích pokojů, přes významné vstupní haly, ale také do ložnic, které obohatí o rafinovaný a originální kus nábytku. Style je také ideální do hotelových pokojů a pohostinských zařízení jako doplněk nábytku a dekorací.

Zajíma Vás Style - ALBERTA?

Specifikace:

Konstrukce masivní dřevo
Výška sedáku (mm) 430
Hloubka (mm) 870
Hloubka sedáku (mm) 630
Výška područek (mm) 610
Výška nožiček (mm) 150
Celková výška (mm) 710
Dostupné potahy látka
Šířka područek (mm) 200
Výplň polyuretanová pěna

Zajíma Vás Style - ALBERTA?

Podobné produkty