Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Dylan - CATTELAN ITALIA

Dylan - CATTELAN ITALIA

Designová postel par excellence! Andrea Lucatello vytvořil tento příjemně odvážný vzhled, aby definoval neotřelý styl moderní ložnice.

Luxusní manželská postel na první pohled zaujme příjemnou asymetrií - spodní strana postele díky umístění nohou postele působí, jako by levitovala. Příjemně tak vyvažuje vyšší čelo a celou kompozici odlehčuje. Nekonvenční vzhled je ještě podpořen barevnými možnostmi. Na výběr máte z desítek barevných tónů od neutrálních, přes přírodní, až po výrazné syté barvy. I použité materiály jsou výjimečné: Čalounění této postele je z kvalitní kůže, nubuku, mikro nubuku, nebo látkové. Nakonfigurujte si svou vysněnou postel tak, aby dokonale se dokonale sladila s vaším interiérem. 

Potřebujete větší postel, než je obvyklý rozměr? Žádný problém. Cattelan Italia vyvinula 6 možností, z nichž si nelze nevybrat. 

Carelli Praha doporučuje variantu kožené postele. Pořídíte si tak superkvalitní kus nábytku, který vám bude sloužit výjimečně dlouho. V případě postele, kterou využíváme denně, je to rozhodnutí k nezaplacení. Díky díky svým antialergickým a dalším vlastnostem vám postel Dylan dopřeje stoprocentní odpočinek. A jak se o postel v kůži starat? Není to žádná věda. Vyhněte se tomu, aby byla umístěna přímo u zdroje tepla a nezapomeňte ji čas od času ošetřit speciálně určenými přípravky. Odvděčí se vám. 

INFO: Lamelový rošt je součástí tohoto produktu, noha postele je z chromované oceli. 

Zajíma Vás Dylan - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

Zajíma Vás Dylan - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty