Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Tosca - CATTELAN ITALIA

Tosca - CATTELAN ITALIA

Ve své nejpopulárnější podobě je Tosca kožená jídelní židle kombinující půvab dřeva a prémiové měkké kůže v desítkách moderních odstínů.

Paolo Cattelan ji navrhl jako univerzální a nadčasové vybavení jídelen, které v luxusních interiérech zaujímají své místo stále častěji. Designové židle Tosca jsou navrženy tak, abyste si mohli nakonfigurovat jejich výslednou podobu do nejmenšího detailu: Mohou mít područky, či nikoliv a dostupné jsou ve verzi s nižší či vyšší opěrnou částí, viz technický nákres. 
Designové jídelní židle Cattelan Italia rovněž nabízí tři možnosti dřevěné konstrukce. Buďto je to světlejší jasanové dřevo, středně tmavý ořech, či tmavý pálený dub. Na vyžádání je možné i čalounění jinými materiály, než je kůže. 

Jídelní židle Tosca je ztvárněním italského designu v jeho nejluxusnějším pojetí - řemeslná výroba se snoubí s prémiovými materiály, aby vytvořily funkční a ergonomickou židli, na které je radost sedět. Jejich design i komfort vyniká zejména v kombinaci s jídelními stoly s centrálně umístěnou stojnou konzolí. 

Zajíma Vás Tosca - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

Výška sedu: 49 cm
Výška židle: 87 cm / 101 cm
Materiál konstrukce: jasan / ořech / dub
Materiál čalounění: měkká kůže / látka / syntetická kůže / nubuk
Rozteč nohou: 50 cm x 59 cm / 50 cm x 62 cm

Zajíma Vás Tosca - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty