Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Margot - CATTELAN ITALIA

Margot - CATTELAN ITALIA

Kožené jídelní židle Margot patří mezi elitu italského designu. Návrh dle Eleny a Guida Cattelan zároveň rozšiřuje portfolio Cattelan Italia o jídelní židli v mnoha možnostech provedení, a to včetně XL varianty.

Designová jídelní židle Margot nemá jen velikost a výšku opěradla jako atributy, které lze přizpůsobit. Ultra lehký kový rám židle je celý včetně nožek potažen prémiovou kůží dostupnou ve 24 překrásných odstínech. Kvalitní kůže prochází náročnou úpravou, aby mohla nabídnout luxusní pocit, který nenahradí žádný jiný materiál. Ručně zpracované prošívání je dostupné ve standardní verzi, či v kontrastní.

Nabízí se i otázka, zda se vám více zalíbí tento model jako židle s područkami, nebo bez nich. V prvním zmíněném případě si pořídíte luxusní kožené křesílko vhodné do jídelny, kuchyně, moderního obývacího pokoje, či do zasedací místnosti, restaurace či kamkoliv jinam. Základní model bez područek může mát vyšší nebo nižší opěrnou část a více tak splňuje konvenční představu o moderní jídelní židli. 

Margot vychází z kreativity a stylistického mistrovství společnosti Cattelan Italia, spojuje v sobě svébytnost s pohodlím a jednoduchostí linií. Precizní detaily a řemeslné provedení z ní dělají opravdu luxusní nábytek každým coulem.

 

Zajíma Vás Margot - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

Materiál - čalounění: kůže
Materiál - konstrukce: ocel
Základní model - výška: 84 cm
Základní model - výška sedu: 46 cm
Základní model - rozteč nohou: 45 cm x 55 cm
Model H - výška: 100 cm
Model H - výška sedu: 46 cm
Model H - rozteč nohou: 45 cm x 59 cm
Model XL - výška: 84 cm
Model XL - výška sedu: 46 cm
Model XL - rozteč nohou: 50 cm x 54 cm

Zajíma Vás Margot - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty