Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Isabel - CATTELAN ITALIA

Isabel - CATTELAN ITALIA

Kožené křesílko, ale i designová jídelní židle. Isabel je plynulý dialog mezi nedávnou minulostí a blízkou budoucností - eklektický styl dle návrhu Paola Cattelana v sobě nese vše, co potřebujete pro luxusní interiér.

Jídelní židle z extra kvalitní kůže je nadmíru pohodlná díky přidanému polstrovanému polštáři a propracovanému sklonu opěrné části. Příjemně široká sedací část tento pocit jen umocňuje. Jedná se zároveň o nadčasový, vkusný design nábytku do kuchyně či jídelny. Na výběr je nepřeberné množství odstínů - abychom vám nabídli co nejširší možnosti, je možné lehkou ocelovou konstrukci čalounit i dalšími materiály, než je kůže. 

Designová židle Isabel existuje ve čtyřech provedeních: Jako základní model s nižší opěrkou, v modelu B jako tatáž židle s vyšší opěrkou, v modelu B jako židle s nižší opěrkou a područkami a jako model HB s vyvýšenou opěrkou a područkami. Prohlédněte si je na fotografiích - jedná se o detaily, ale nakonec působí a vypadá každý model zcela jinak. Základní model je perfektním řešením pro minimalistické interiéry, kdežto model HB lze již jasně považovat za úchvatné designové křesílko pro pohodlné posezení.

Zajíma Vás Isabel - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

Materiál - čalounění: kůže / mikro nubuk / látka / syntetická kůže
Materiál - konstrukce: ocel
Základní model - výška: 87 cm
Základní model - výška sedu: 49 cm
Základní model - rozteč nohou: 48 cm x 59 cm
Model H - výška: 100 cm
Model H - výška sedu: 49 cm
Model H - rozteč nohou: 48 cm x 62 cm

Zajíma Vás Isabel - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty