Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Arcadia Couture II - CATTELAN ITALIA

Arcadia Couture II - CATTELAN ITALIA

Designová barová židle Arcadia Couture je dalším přepychovým modelem z rodiny židlí Arcadia. Ty se vyznačují svým elegantním vzezřením a propracovanými detaily.

Barová židle Arcadia Couture II. je ukázkou precizního italského designu, který nikdy nevyšel a nikdy nevyjde z módy. Je důkazem, že spojení kvality ruční práce, těch nejlepších materiálů a dokonalého vizuálního výsledku je možné. Designová židle nabízí rám z pevného a kvalitně opracovaného dřeva (buk / ořech / wenghè dřevo) ve vámi preferované barvě. Střízlivou a poměrně konzervativní kompozici můžete buďto podpořit výběrem čalounění v neutrální barvě, či ji "rozbít" jednou z desítek moderních barev (kůže či látkového potahu) a dodat svým prostorům na vkusné extravaganci.

Pomyslnou perličkou je prošívání na zadní straně opěrky - precizní ruční práce, která celé sofistikované kompozici přidává na sex-appealu. Je to opravdová dáma! Užijte si její přítomnost doma, či jako součást komerčních prostor, které mají vyprávět zajímavý designový příběh.

Zajíma Vás Arcadia Couture II - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

Materiál - čalounění: kůže / syntetická kůže
Materiál - konstrukce: ořech / buk / wenghè
Rozteč nohou - židle A: 45,5 cm x 56,5 cm
Výška sedu - židle B: 67 cm
Výška židle A: 104 cm
Výška sedu - židle A: 78 cm
Výška židle B: 93 cm
Rozteč nohou - židle B: 45,5 cm x 54 cm

Zajíma Vás Arcadia Couture II - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty