Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Toto X - CATTELAN ITALIA

Toto X - CATTELAN ITALIA

Paolo Cattelan navrhl barovou stoličku Toto X jako rozšíření základního modelu židle Toto. Ultra lehká, otočná a výškově nastavitelná barová židlička je moderním doplňkem kuchyní s ostrůvky, barových pultů, či nezbytným vybavením high-end gastronomických projektů.

Barová židle Toto X je lehoučkou subtilní konstrukcí stojící na základně ve tvaru písmene X. Tato křížová základna poskytuje nejen designovou hodnotu, ale také stabilní sed. Ten je ještě podpořen pohodlnou sedací částí a ocelovou podnožkou. Jakkoliv mohou mít lidé předsudky vůči vyšší židli jako k nepohodlné, tento model všechny vyvrací. Designové barové židle jsou díky velké sedací části, zádové opěrce a měkoučkému čalounění kůží vysoce komfortní. 

Kožené židle představují organický, příjemný a odolný materiál, který stárne pomalu a jejich prémiová kvalita je zřetelná na první pohled. Čalounění navíc představuje jednu z devíz společnosti Cattelan Italia: Ty nejkrásnější kusy kvalitní kůže jsou ručně zpracovávány a sešívány tak, aby byl výsledek precizní a dokonalý. Kožené čalounění těchto minimalistických stoliček je dostupné v mnoha barvách a vkusně se doplňuje s ocelovou konstrukcí. 

 

 

Zajíma Vás Toto X - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 85 cm - 110 cm
Výška sedu: 55 cm - 81 cm
Materiál - čalounění: kůže
Materiál - konstrukce: chromovaná ocel
Rozměr stojny: 45 cm x 48 cm

Zajíma Vás Toto X - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty