Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Toto - CATTELAN ITALIA

Toto - CATTELAN ITALIA

Barová židlička v moderním designu Paola Cattelana. Určena k vyvýšeným stolům, kuchyňským ostrůvkům a pultům, vhodná i k užití jako vybavení restaurací či hotelů pro klienty, kteří ocení luxus kožených židlí.

Kombinace kůže a chromované oceli se setkává v luxusním, minimalistickém produktu, kterým jsou židle Toto. Cattelan Italia se vyznačuje tím, že jejich výrobky jsou nejen krásné, ale také promyšlené v každém svém kousku. Designové barové židle Toto jsou ultra lehké, otočné a výškově nastavitelné. Mají rovněž rafinovaně umístěnou podnožku pro pohodlný sed a vybírat můžete z tmavé či klasické oceli v rámci kovové konstrukce, čalounění je provedeno ručně z prémiové kůže. 

Tato barová židlička může mít na vaše přání i kulatou stojnu namísto čtvercové a kožený potah je dostupný ve 24 pečlivě vybraných odstínech od sněhově bílé po temně černou. V této škále model Toto zahrnuje výrazné odstíny, jako je bordó, sytě tyrkysová, nebo červená. Přijdete si ale na své, i pokud vaše představa o vynikajícím interiéru zahrnuje módní nude tóny. Barva Oyster, Ice, nebo Cognac by se vám mohla líbit. 

TIP: Nezapomeňte, že každý monitor ukazuje barvy trochu jinak. Jako nejlepší volbu vidíme možnost podívat se na barevný vzorník přímo v našem showroomu v Praze. Neváhejte se na nás obrátit, rádi vám budeme nápomocni! 

Zajíma Vás Toto - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 87 cm - 113 cm
Výška sedu: 56 cm - 83 cm
Materiál - čalounění: kůže
Materiál - konstrukce: chromovaná ocel
Rozměr obdélníkové stojny: 44 cm x 48 cm

Zajíma Vás Toto - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty