Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Nido - CATTELAN ITALIA

Nido - CATTELAN ITALIA

Luxusní konferenční stolek s výraznou kovanou podstavou je vše, jen ne obyčejný. Navrhla jej designérská dvojice Brogliato Traverso známá výraznýmou nápaditostí. Jejich koncepty si buďto ihned zamilujete, nebo vás zcela minou.

Designový konferenční stolek patří právoplatně mezi velmi originální projekty z dílny Cattelan Italia a naši zákazníci na něm oceňují zejména členitou výraznou ocelovou základnu. Připomíná síť a její pravidelnost je esteticky nesmírně příjemná. Na konzoli spočívá skleněná či rovněž tmavá ocelová deska stolu. Každá z nich dodává tomuto odkládacímu stolku zcela jiný ráz: Čiré sklo nechává konzoli, aby si užila svou pozornost a dodává celé kompozici lesk a styl. Tmavá ocelová deska z Nido činí originální celistvé uspořádání vhodné jako nosný estetický prvek interiérů, které mají záměrně působit jednoduše. 
Konferenční stůl Nido je možné nechat vyrobit ve třech velikostech. I ty jsou faktorem, který zásadně ovlivňuje výsledný efekt. Model A a B jsou vyššími elegantními stolky, zatímco model C poskytuje velkorysý prostor pro odkládání všech věcí, které potřebujete k odpočinkovému večeru. 

Zajíma Vás Nido - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

Materiál desky: sklo / ocel
Materiál konzole: lakovaná ocel
Rozměr desky - stolek A: ø 55 cm
Výška - stolek A: 56 cm
Rozměr desky - stolek B: ø 49 cm
Výška - stolek B: 49 cm
Rozměr desky - stolek C: ø 100 cm
Výška - stolek C: 42 cm

Zajíma Vás Nido - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty