Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Billy - CATTELAN ITALIA

Billy - CATTELAN ITALIA

Designové konferenční stolky Billy jsou výsledkem estetického cítění studia Kronos, které je navrhlo jako způsob, jak vnést do luxusního interiéru svěží moderní styl.

Sada konferenčních stolků je definována třemi velikostmi, které spolu můžete libovolně kombinovat a umístit je před pohovku, vedle ní, či jakkoliv jinak. Poskytnou významnou stylistickou svobodu i možnou kombinací se stolky Billy Keramik a Billy Wood v keramické či dřevěné povrchové úpravě. Kombinace výšek, barev a textur je vysoce módní. 

Cattelan Italia je proslulá výrobou nábytku, který si můžete nakonfigurovat dle svéhu vkusu a ani tento model není výjimkou. Lakovanou ocelovou konstrukci můžete volit z černé nebo zlatě šedé titanové barvy, popřípadě v sofistikované verzi Brushed Broze. Vrchní sklo je bronzově zrcadlové a poskytne prostoru příjemně výrazný lesk. 

Zajímají vás další možnosti a styly, popřípadě byste si rádi všechny materiály prohlédli osobně? Navštivte náš showroom Carelli v Praze, rádi se vám budeme věnovat. 

Zajíma Vás Billy - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

Materiál konstrukce: lakovaná ocel
Rozměr desky - malý stolek: ø 36 cm
Výška - malý stolek: 33 cm / 43 cm / 53 cm
Rozměr desky - střední stolek: ø 60 cm
Výška - střední stolek: 28 cm / 38 cm / 48 cm
Rozměr desky - velký stolek: ø 100 cm
Výška - velký stolek: 28 cm
Materiál vrchní desky: ocel + sklo

Zajíma Vás Billy - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty