Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Stratos Keramik Premium - Cattelan Italia

Stratos Keramik Premium - Cattelan Italia

Designový jídelní stůl s keramickou deskou.

Kolekce designových stolů Stratos od Paola Cattelana a Studia Kronos nabízí jedinečné řešení vybavení moderní jídelny. Nadčasový design podnože spolu s přizpůsobitelnou deskou stolu dávají život mnoha výjimečným designovým stolům: Stratos Wood, Stratos Keramik, Stratos Keramik Premium a Stratos Crystalart. Exkluzivní povrchové úpravy ctí nejlepší výrobní italské materiály s širokou nabídkou stolových desek, včetně vytříbených dřevěných esencí, rafinované skleněné desky s dekorativním uměleckým potiskem v různých barvách a mnoha exkluzivních keramických odstínů.

Technické informace

Stůl s podnoží z titanové (GFM11), bronzové (GFM18), grafitové (GFM69) nebo černé (GFM73) lakované oceli. Deska z keramiky Marmi Alabastro (KM02), Supreme (KM03), matná Golden Calacatta (KM05), lesklá Golden Calacatta (KM06), matná Portoro (KM07), lesklá Portoro (KM08), lesklá Sahara Noir (KM09), Makalu (KM11), Breccia (KM12), Arenal (KM13), Borghini Calacatta opaco (KM18) nebo Borghini Calacatta lucido (KM19) s lakem Brushed Bronze nebo Brushed Grey a zaobleným spodním profilem. Tloušťka horní desky 6 cm u verze 300x128 a 5 cm u verzí 200x120 a 240x120. Barevné a kartáčované odchylky povrchové úpravy Brushed jsou charakteristické pro ruční zpracování a nelze je považovat za vady.

Podstavec z oceli lakované epoxidovými prášky. Horní deska z MDF s lakovaným okrajem. Vložka z laminovaného porcelánu th. 6 mm. Povrchová úprava podle vzorníku. Porcelán v matné nebo lesklé povrchové úpravě portoro v tloušťce 5 mm.
Vhodné pouze pro vnitřní použití.

Zajíma Vás Stratos Keramik Premium - Cattelan Italia?

Specifikace:

Design Paolo Cattelan a Studio Kronos
Rozměry I 200x120x75 cm
Rozměry II 240x120x75 cm
Rozměry III 300x128x73

Zajíma Vás Stratos Keramik Premium - Cattelan Italia?

Podobné produkty