Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Stratos Keramik - CATTELAN ITALIA

Stratos Keramik - CATTELAN ITALIA

Luxusní jídelní stůl, za nímž stojí Studio Kronos. Za celkovou podobou tohoto kusu designového nábytku si pak zcela stojí Catellan Italia a typicky nechává vyniknout souhře tvaru a úchvatných materiálů.

Oproti jiným modelům jídelních stolů tento vyniká nejen typicky překříženýma nohama, ale disponuje i kovovou částí umístěnou na podlaze – opticky tak vyvažuje vrchní desku stolu a akcentuje celkovou harmonickou kompozici. Keramická deska stolu je na výběr ze 13 moderních vzorů a v celkovém uspořádání vypadá, jako by byla pouze nonšalantně položena na designové ocelové konzoli. Jedná se ale o stabilní kus, který snese i občasné příslovečné bouchnutí do stolu. V návrhu se prolíná symetrie s asymetrií a velké plus tkví v tom, že si celý model můžete nakonfigurovat dle vašich estetických chutí. Deska tohoto luxusního jídelního stolu může být doplněna kovovou nohou ve čtyřech kovových odstínech dle vzorníku. 

Keramické stoly do jídelny se těší čím dál větší oblibě, a to především pro své vizuální a funkční vlastnosti: Povrch je příjemný na dotyk, zároveň ale velmi tvrdý. Odolává poškození či poškrábání a zůstane dlouho zářivý. Bonusem je i fakt, že se snadno čistí. 

 

Zajíma Vás Stratos Keramik - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 75 cm
Materiál desky: keramická
Materiál konzole: lakovaná ocel
Rozměr desky - střední stůl: 240 cm x 120 cm
Rozměr desky - menší stůl I.: 200 cm x 100 cm
Rozměr desky - menší stůl III.: 200 cm x 120 cm
Rozměr desky - velký stůl: 300 cm x 120 cm
Rozměr desky - menší stůl II. 200 cm x 106 cm
Rozteč podnože - delší strana: 90 cm / 120 cm

Zajíma Vás Stratos Keramik - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty