Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Spyder Wood - CATTELAN ITALIA

Spyder Wood - CATTELAN ITALIA

Tento luxusní jídelní stůl v sobě nese moderní i klasické prvky a jeho vzhled v interiéru je nezaměnitelný. Za jeho návrhem stojí Philip Jackson. Jedná se o jeden z nejvíce variabilních modelů dřevěného jídelního stolu a detaily, které si nakonfigurujete, jsou ve výsledku esteticky velmi výrazné.

Moderní jídelní stůl Spyder má tvarem jednoduchou ocelovou podstavu ve tvaru písmene X, na které spočívá působivá dřevěná deska stolu. Ta je dominantou celé kompozice - zvolit můžete z různých druhů (a barev) dřeva, ale efekt bude vždy velkolepý. Ořechové či dubové dřevo je vybroušeno k naprosté dokonalosti tak, abyste mohli v jeho tmavší nebo světlejší verzi obdivovat leta na jeho povrchu, která vám příroda věnovala jako originální umělecké dílo. 

Jedná se o model variabilní tvary i velikostmi. Naše doporučení zní: Pokud máte dostatek prostoru, volte větší rozměry. Máloco je příjemnější, než posezení u velkého jídelního stolu z masivního dřeva. Cattelan Italia patří mezi nejlepší výrobce nábytku na světě a precizní přístup všech kroků při výrobě se odráží na každém jednom produktu. Dřevo použité při výrobě luxusních jídelních stolů pochází pouze z nejkvalitnějších ekologicky udržitelných lesních plantáží a každý kus je ošetřen co nejméně invazivními postupy. Nedochází tak k narušení přirozené krásny a nadto je dřevo extra odolné pro všechny roky, kdy bude zdobit vaši moderní jídelnu. 

Cattelan Italia si zakládá na detailech, ale to jste si již asi všimli. Stůl si můžete nakonfigurovat tak, aby vám barvou vyhovovala jak designová podstava, tak deska stolu. Věnujte ale pozornost i hranám desky stolu: Lze říci, že ďábel je v detailu a zde to platí na sto procent. Hrana stolu může být zkosena zeshora (hrana typ A) tak, že vytváří dojem "lehčí" desky stolu a rozehrává krásnou podívanou na prolínání se vzorů dřeva. U tohoto modelu může být i nepravidelná (hrana typ S), která ještě více vyzdvihne autentičnost dřeva a přidá stolu na organickém charakteru. 

Na jedno se lze spolehnout - dřevěný stůl z masivu nikdy nevyjde z módy a vašim interirérům propůjčí příjemnou útulnou atmosféru.

Zajíma Vás Spyder Wood - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 75 cm / 75,5 cm dle modelu
Materiál desky: ořech / dub / pálený dub
Materiál podnože: lakovaná ocel
Rozteč podnože: 81 cm / 129 cm / 183 cm dle modelu
Tloušťka desky: 4 cm
Rozměr desky - menší stůl: 200 cm x 100 cm
Rozměr desky - střední stůl: 240 cm x 120 cm
Rozměr desky - velký stůl: 300 cm x 120 cm
Rozměr desky - čtvercový půdorys: 160 cm x 160 cm

Zajíma Vás Spyder Wood - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty