Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Skorpio Round - CATTELAN ITALIA

Skorpio Round - CATTELAN ITALIA

Luxusní jídelní stůl dle návrhu Andrey Lucatella je minimalistickým, avšak výrazným modelem, který rozzáří promyšlený interiér. Stává se základem moderní jídelny, kuchyně, či obývací zóny a jeho skleněná deska ukazuje uměleckou hodnotu designové podstavy ze všech stran.

Některé konkrétní modely jídelního stolu Skorpio Round se vyrábí i ve verzi s dřevěnou deskou stolu (ořech či pálený dub), je tedy jen na vašich preferencích. Skleněný jídelní stůl se dobře udržuje a přidává interiéru na lesku a zároveň jej odlehčuje - ideální je proto do míst, kam již nehcete umístit další "těžký" kus nábytku. Dřevěný jídelní stůl z masivu s designem Skorpio je konzervativně půvabným doplňkem interiéru, který nikdy nevyjde z módy. 

K dispozici jsou čtyři velikosti a verze o průměru 140 cm s dřevěnou deskou zahrnuje designový kulatý kruh Lazy Susan a přidává tak celé kompozici na originalitě. 

Lakovaná ocelová podnož tohoto designového jídelního stolu je malým uměleckým dílem, které stojí za to mít doma - věříme, že se nikdy neomrzí a nikdy se na něj nebudete moci vvynadívat. Společnost Cattelan Italia dává svým zákazníkům jedinečnou možnost stát se na chvíli designéry a nakonfigurovat si prémiový nábytek přesně tak, aby splňoval vaše nejnáročnější představy. Zde to platí také. Kovová podnož (konzole) je dostupná v sedmi energických barevných tónech od světlých po tmavé a včetně dvou speciálních barev, které tak trochu připomínají leštěné dřevo, zachovávají si ale elegantní finiš kovu. 

TIP: Nádherné, až éterické uspořádání tvoří kombinace skleněné desky stolu a konzole v bílé perlové barvě; úplně jiný kus nábytku je pak výsledkem dřevěné desky ve verzi pálený dub a bronzové konzole. Vybírejte tedy pečlivě, vaše rozhodnutí má váhu. V našem pražském showroomu vám rádi představíme všechny materiály, ukážeme vám vzorníky a doporučíme to nejlepší přímo pro vás. 

Zajíma Vás Skorpio Round - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 75 cm
Materiál desky: pálený dub / ořech / sklo extra clear
Rozteč podnože: 47 cm / 60 cm / 62 cm dle modelu
Materiál konzole: lakovaná ocel
Rozměr desky - střední stůl: ø 160 cm
Rozměr desky - velký stůl: ø 180 cm
Rozměr desky - menší stoly: ø130 cm / ø140 cm

Zajíma Vás Skorpio Round - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty