Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Skorpio Keramik - CATTELAN ITALIA

Skorpio Keramik - CATTELAN ITALIA

Moderní jídelní stůl s keramickou deskou. Práce Paola Cattelana a Andrey Lucatella, jejímž výsledkem je designový stůl vysoké variability. Právem získal několik designových ocenění a stává se středobodem originálního jídelního prostoru.

Společnost Cattelan Italia patří mezi nejúspěšnější výrobce extra kvalitního nábytku na celém světě. Každý návrh je originál a jednou ze základních hodnot této společnosti je výběr těch nejkvalitnějších materiálů a povrchových úprav, které jsou vyvedeny z velké části poctivou ruční výrobou. Nechává ale i prostor svým zákazníkům a model Skorpio Keramik je toho perfektní ilustrací. 

Jídelní stůl na míru vašim představám si můžete nakonfigurovat tak, abyste byli po mnoho dalších let okouzleni. Designový jídelní stůl Skorpio patří mezi ty nejvíce variabilní: Zvolte si velikost (stoly Skorpio Keramik patří mezi ty větší), tvar, barvu podstavné konzole a nakonec povrchovou desku, která je k dispozici ve vzácné keramické úpravě Marmi. Ta je speciální patentovanou technikou vyvinutou tak, aby splnila ty nejnáročnější závazky odolnosti, estetické hodnoty, ale i komfortu při kontaktu s pokožkou - keramické stoly jsou velmi příjemné na dotyk. 

TIP: K dispozici je 12 barevných tónů desky. Mohou být světlé, tmavé, matné, či lesklé. Nesou ušlechtilou noblesu nenapodobitelných přírodních vzorů a jedná se tak o originální dominantní kusy do luxusního interiéru, který si klade za cíl nadchnout. Tento designový jídelní stůl se hodí i do ambiciózních komerčních projektů, horských apartmánů, či jako součást moderních domácích jídelen. 

V Carelli Praha ze zkušenosti víme, že nejlépe si svůj vysněný nábytek "sestavíte" z materiálů, které si můžete prohlédnout na vlastní oči. Zastavte se v našem showroomu a my se vám rádi budeme věnovat. 

Zajíma Vás Skorpio Keramik - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

Materiál desky: keramická
Materiál konzole: lakovaná ocel
Rozměr desky - větší obdélníkové: 120 cm x 240 cm / 120 cm x 300 cm
Rozměr desky - menší stůl obdélníkový: 100 cm x 200 cm / 106 cm x 200 cm
Rozměr desky - větší stoly, oblé hrany: 120 cm x 240 cm / 120 cm x 300 cm
Rozměr desky - menší stůl, oblé hrany: 120 cm x 200 cm
Rozměr desky - extra velký stůl, oblé hrany: 148 cm x 320 cm
Rozteč konzole: 72 cm / 104 cm dle velikosti

Zajíma Vás Skorpio Keramik - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty