Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Premier Wood Drive - CATTELAN ITALIA

Premier Wood Drive - CATTELAN ITALIA

Mezi rozkládacími jídelními stoly vyniká nejen svou praktičností, ale i překrásným designem, za kterým stojí Andrea Lucatella.

Je to v každém případě velký jídelní stůl, u kterého pohostíte spoustu přátel. Designový jídelní stůl okouzlí svou dřevěnou deskou, která je příjemná na dotyk a interiéru dodává hřejivý pocit. Je nádherná i na pohled - v tomto případě můžete vybírat ze svou variant: 
Zkosené hrany stolu doplňují geometrickou hru, kterou rozehrává originální kovová podstava nahrazující klasické nohy stolu. Její široké a úzké linie tvoří harmonickou souhru a výsledkem je stabilní podnož, která kotví celý kus nábytku k zemi. Konzole je dostupná ve čtyřech kovových barvách od teplých tónů po studené a společně s výběrem desky (světlá či tmavá) si můžete nakonfigurovat takovou kombinaci, která se vám líbí nejvíce. V prodejně Carelli Praha vám rádi představíme možnosti, ukážeme vám vzorky materiálů a poradíme s výběrem.

TIP: Tento stůl poskytuje díky své kompozici extra prostor, vytváří dostatek prostoru pro nohy a snadno k němu pasují různé nápadité designové židle, které nemusí brát ohled na v rozích umístěné nohy stolu. 

Zajíma Vás Premier Wood Drive - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 75 cm
Materiál desky: ořech / pálený dub
Rozteč podnože: 121 cm
Materiál konzole: lakovaná ocel
Rozměr desky - střední stůl: 180/257 cm x 90 cm
Rozměr desky - menší stůl I.: 140/217 cm x 90 cm
Rozměr desky - menší stůl II.: 160/237 cm x 90 cm
Rozměr desky - větší stůl I.: 200/277 cm x 100 cm
Rozměr desky - větší stůl II.: 200/277 cm x 110 cm

Zajíma Vás Premier Wood Drive - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty