Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Premier Keramik Drive - CATTELAN ITALIA

Premier Keramik Drive - CATTELAN ITALIA

Rozkládací jídelní stůl klasického obdélníkového půdorysu, který navrhl pro Cattelan Italia designér Andrea Lucatello. Část svého úkolu ale nechal na vás: Věří, že luxusní jídelní stůl vašich snů potřebuje, abyste si jeho finální úpravu zvolili sami.

Nabízí se čtyři základní (rozložitelné) velikosti podle toho, jak velký jíelní stůl váš obývací pokoj či jídelna snese, nebo podle toho, jak velkou společnost máte rádi. Keramický jídelní stůl dodává každému pokoji ráz výjimečnosti - je to právě 13 překrásných vzorů, ze kterých si desku můžete zvolit. Skvěle vypadají světlé mramorované modely, na nichž vystupují autentické přírodní ornamenty, ale i tmavé tóny až do černa. K nim si můžete zvolit ze čtyř elegantních kovových tónů designové ocelové konzole, která desku pevně drží a díky svému centrálnímu umístění ponechává dostatek prostoru každému, kdo se k ní usadí. 
Kovová podnož tohoto luxusního jídelního stolu je lakovaná kvalitními epoxidovými prášky, které napomáhají odolávat korozi a oddalují opotřebení. Sama o sobě je tato konzole malým sochařským dílem - z předního pohledu je to jemně poskládané origami uspokojující estetickou touhu po pravidelnosti, z bočního pohledu je to geometrická hra stabilních ocelových kusů, které teto stůl kotví k zemi. 

TIP: Dávno neplatí, že do světlého interiéru patří pouze světlý nábytek a naopak. V případě takto výrazných kusů můžete s klidným srdcem nechat proudit jejich energii a nechat je vyniknout tak jak jsou, tak jak se vám ve vašem interiéru líbí. Perfektně vypadá třeba výrazný keramický povrch Corcovado (KM14) v kombinaci se světlou kovovou konzolí (GFM11). Těžko budete hledat originálnější moderní jídelní stůl, navíc s intuitivním rychlým rozkládáním. 

Zajíma Vás Premier Keramik Drive - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 75 cm
Materiál desky: keramická
Rozteč podnože: 121 cm
Materiál konzole: lakovaná ocel
Rozměr desky - menší stůl I.: 160/236 cm x 90 cm
Rozměr desky - menší stůl II.: 182/258 cm x 90 cm
Rozměr desky - velký stůl I.: 200/294 cm x 100 cm
Rozměr desky - velký stůl II.: 200/294 cm x 106 cm

Zajíma Vás Premier Keramik Drive - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty