Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Premier Keramik - CATTELAN ITALIA

Premier Keramik - CATTELAN ITALIA

Moderní jídelní stůl, který zve k příjemnému posezení. Za jeho vzhledem stojí Andrea Lucatello, ale o svou roli designéra se dělí s vámi: Nakonfigurujte si jeho velikost, tvar a barevné provedení tak, aby byl ve vašem interiéru perfektní.

Velký jídelní stůl vytváří či dotváří atmosféru moderního obývacího pokoje či jídelny. Je koncipován ve třech velikostech. Menší stoly mají 100x200 cm či 120x200 cm, přičemž druhý zmíněný nabízí i v současnosti velice oblíbené oblé hrany. Jsou alternativou ke klasickému obdélníkovému půdorysu a u modelu Premier Keramik příjemně změkčují geometrickou přísnost celé kompozice. 
Střední a větší velikosti tohoto modelu jsou ještě o něco velkorysejší pozvánkou k posezení u designového jídelního stolu, vejde se k nim až 12 osob a rovněž si můžete vybrat, zda vám více vyhovují zaoblené rohy, nebo zachováte přímé linie se vším všudy a vyberete si obdélníkovou desku. 
Povrch stolu je to, co činí tento jídelní stůl zapamatovatelný a odlišuje jej od ostatních. Keramická deska je vyvinuta speciální technologií firmou Cattelan Italia tak, aby obstála na často používaném nábytku. Je odolná, tvrdá, ale příjemná na dotyk a jako bonus je vysoce hygienická. Třešničkou na dortu je pak výběr ze 13 překrásných přírodních vzorů od světlých po tmavé. Tento designový stůl nechává na velké ploše zazářit originální přírodní vzor, a to doslova. Keramická plocha vypadá vyjímečně luxusně jak během večera, kdy rozehrává krásnou hru jemných odlesků, tak ve dne, kdy vystupuje ve zcela novém světle, pokud na ní zasvítí slunce.

Desku nese pevná ocelová konzole umístěná ve středu stolu tak, aby se u tohoto luxusního jídelního stolu mohla sejít větší společnost a každý měl dostatek prostoru. Konzolová noha je z lakované oceli a její odvážný design se stará o výsledný dojem malého uměleckého díla. 

TIP: Hodí se i jako stůl do zasedací místnosti či do designových komerčních prostor!

Zajíma Vás Premier Keramik - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 73 cm
Materiál desky: mramorová
Materiál podnože: lakovaná ocel
Rozteč podnože: 121 / 158 cm
Rozměr desky - střední stůl: 240 cm x 120 cm
Rozměr desky - menší stůl I.: 200 cm x 100 cm
Rozměr desky - menší stůl II.: 200 cm x 106 cm
Rozměr desky - menší stůl III.: 200 cm x 120 cm
Rozměr desky - velký stůl: 300 cm x 120 cm

Zajíma Vás Premier Keramik - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty