Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Planer Round Ker Wood - CATTELAN ITALIA

Planer Round Ker Wood - CATTELAN ITALIA

Luxusní jídelní stůl s deskou kombinující dřevěný a keramický povrch. Kulatá deska spočívá na výrazné designové konzoli. Autorem návrhu je Paolo Cattelan, který si zakládá na vkusném pojetí nábytku ze špičových materiálů.

Tento kulatý jídelní stůl se vám patrně zalíbí, pokud chcete dát bez okázalosti najevo, že máte vkus. Designová podnož je vyrobena z lakované oceli a dostupná je v 6 tmavších barevných tónech od bronzové po sytě černou. Barvy finišů byly zvoleny záměrně tak, aby vždy co nejlépe vynikl tvar podstavy tohoto designového jídelního stolu. 
Deska stolu je složena ze dvou částí - vnitřní, keramické a vnější, dřevěné a na tomto kusu nábytku je nesmírně symatické, že mu svým výběrem můžete vdechnout svou představu o interiéru snů a mít tak svůj personalizovaný kus na míru. Keramickou část si můžete zvolit z 11 dostupných vzorů a vnější dřevěný kruh je možné nechat vyrobit buďto z nadčasově krásného a přirozeného ořechového dřeva, nebo v elegantní verzi pálený dub. Vyrábí se i v několika velikostech, viz technický nákres. V našem showroomu vám rádi ukážeme všechny možnosti materiálů. 

TIP: Pokud se spokojíte pouze s tím nejlepším, prozradíme vám tajemství: Verze "T" má i otočnou funkci vnitřního kruhu. Ze zkušenosti víme, že tato funkce nadchne každou návštěvu bez ohledu na věk. 

Zajíma Vás Planer Round Ker Wood - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 75 cm
Materiál desky: ořech / pálený dub / keramický
Materiál podnože: lakovaná ocel
Rozteč podnože: 73 cm
Rozměr desky - menší stůl: ø 160 cm
Rozměr desky - střední stůl: ø 180 cm
Rozměr desky - velký stůl: ø 220 cm

Zajíma Vás Planer Round Ker Wood - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty