Offcanvas top
Quality Plus Kvalitní sedací soupravy se širokým výběrem italských látek a kůží. Sedací soupravy s důvtipnými mechanismy.
Kožená pohovka Calia Italia Condor

Kožená pohovka Calia Italia Condor

119 400 Kč 96 900 Kč

Designová sedačka Condor od značky Calia Italia.

Condor je elegantní pohovka v moderním stylu. Nabízí ručně nastavitelné opěrky hlavy, které zvyšují výšku opěradla a transformují její eleganci na pohodlný zážitek. Její čistý a zásadní design vytváří kontrast s měkkou područkou, která je vyklopená ven.

Struktura tohoto kousku je vyrobena z kvalitního borovicového dřeva, vícevrstvého dřeva a překližky, které jsou potaženy polyuretanovou pěnou. Díky elastickým popruhům v systému pružin se můžete těšit na dokonalou podporu a pohodlí.

Sedací pohodlí je zajištěno polštáři vyrobenými z ekologické polyuretanové pěny, které jsou potaženy 100% polyesterovým polstrováním. Zádové opěrky a opěrky hlavy také disponují ekologickou polyuretanovou pěnou potaženou polyesterovým polstrováním, které dodávají maximální pohodlí při odpočinku. Loketní opěrky jsou rovněž vybaveny ekologickou polyuretanovou pěnou a potaženy 100% polyesterovým polstrováním, aby se zajistilo pohodlí při opření.

Tato pohovka je vybavena mechanismem pro manuální zvedání opěrek hlavy, díky čemuž si můžete přizpůsobit jejich výšku podle svých potřeb. S tímto mechanismem dosahuje celková výška pohovky s zvednutými opěrkami hlavy hodnoty 88 cm.




Zajíma Vás Kožená pohovka Calia Italia Condor?

Specifikace:

Délka (mm) 2200
Výška (mm) 720-880
Výška sedáku (mm) 430
Hloubka (mm) 1050
Hloubka sedáku (mm) 560
Výška nožiček (mm) 170

Zajíma Vás Kožená pohovka Calia Italia Condor?

Podobné produkty