Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Aviator Keramik Lift - Cattelan Italia

Aviator Keramik Lift - Cattelan Italia

Designový stůl s keramickou deskou od značky Cattelan Italia.

Vítejte v nekonečném světě moderního luxusu a inteligentního životního stylu. Představujeme vám Aviator Keramik Lift - stůl, který překračuje veškerá očekávání a spojuje designovou atraktivitu s výškovou nastavitelností. Tento zvedací stůl je výsledkem kreativity mistra designu, Paola Cattelana, který jej vytvořil s jediným cílem - uspokojit vaše potřeby a přání.

Aviator Keramik Lift je určen všem, kteří milují společnost, otevírají dveře svých domovů přátelům a příbuzným a přitom nechtějí formality minulosti. S intuitivním elektronickým mechanismem je tento nastavitelný stůl ideální pro italské aperitivy nebo večerní společenská setkání, kde je klíčová flexibilita. Nikdy nevíte, kdy začíná a kdy končíte, a proto jsme vytvořili skvělý a užitečný nástroj pro ty, kteří neberou život příliš vážně a ví, že skutečné vztahy jsou důležitější než jen prosté prostření stolu.

Stylový rukopis Cattelan Italia je patrný v každém detailu Aviator Keramik Lift. Ocelový podstavec s nepravidelně tvarovanou deskou a středovým sloupkem lemovaným dvěma konkávními mušlemi okouzlí vaše smysly. Ale to není vše. Tento model je vybaven exkluzivní povrchovou úpravou podstavce s názvem Oxybrass - oxidovaná mosaz, která je dokonale kartáčovaná a přináší jedinečný vzhled a dotek elegance.

A co tvarovaná horní deska? Ta je k dispozici v široké škále fascinujících odstínů, které vás okouzlí a inspirované jsou přírodními kameny a mramory. Aviator Keramik Lift otevírá dveře nekonečným možnostem využití a zajišťuje nezapomenutelné chvíle, ať už sedíte nebo stojíte u něj. Připravte se na vzrušující a flexibilní vybavení vašeho moderního obývacího pokoje s dotekem elegance, který zcela změní váš životní styl.

Zajíma Vás Aviator Keramik Lift - Cattelan Italia?

Specifikace:

Celková výška (mm) 730/1050
Šířka desky (mm) 1200
Délka desky (mm) 2400

Zajíma Vás Aviator Keramik Lift - Cattelan Italia?

Podobné produkty