Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Slab Plus - Bonaldo

Slab Plus - Bonaldo

Minimalistická moderní sedací souprava od značky Bonaldo.

Slab plus je přesným spojením precizních lineárních tvarů a nádherné měkkosti materiálu. Tato pohovka přináší do vašeho domova ideální kombinaci vyvážené modernosti a inovativního ducha, který dokonale zapadne do vašeho prostoru. Je to kousek, který se snadno přizpůsobí vašim potřebám a přináší nekonečnou flexibilitu díky svým mnoha variantám.

Slab plus vám nejenom okouzlí esteticky, ale také vás pohltí svým pohodlím. Jeho hluboké sezení a výška opěradla poskytují jedinečný komfort a inspirují vás k naprostému odpočinku. Navíc, čalounění, které je plně odnímatelné, je dostupné v bohaté škále barev a materiálů, ať už se rozhodnete pro látku nebo kůži. Aby toho nebylo málo, originální podstavec z lakovaného kovu dodává pohovce Slab plus pověst zavěšené elegance, která dokonale ladí s hranatými liniemi čalouněného těla, zajistí vizuální jednotu designu.

Obohaťte svůj prostor tou nejlepší kombinací modernosti a pohodlí. Slab plus je zde, aby splnil vaše očekávání a přivedl do vašeho interiéru harmonii a stylovou konzistenci. Užijte si jedinečný zážitek z relaxace na této pohovce, která je výrazem dokonalého designu a precizního řemeslného zpracování.

Zajíma Vás Slab Plus - Bonaldo?

Specifikace:

rozměry dle technického listu
Výška sedáku (mm) 400
Hloubka (mm) 950
Celková výška (mm) 760

Zajíma Vás Slab Plus - Bonaldo?

Podobné produkty