Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Peanut B - Bonaldo

Peanut B - Bonaldo

Designová modulární sedací souprava od značky Bonaldo.

Představujeme vám Peanut B - kousek nábytku, který má obrovskou výpovědní hodnotu a dokáže probudit vaši nejtvůrčí a nejfantastičtější stránku. Jeho okouzlující měkkost vám poskytne intenzivní okamžiky odpočinku každý den. Díky mnoha prvkům, které lze sestavit, je Peanut B mimořádně všestrannou pohovkou, která se přizpůsobí každému stylu a prostorovému požadavku.

Peanut B může sloužit jako centrální ostrov, umístěný uprostřed místnosti, který vytváří prostor pro společenská setkání. K dispozici jsou také prvky s nastavitelným mechanismem, který zajišťuje ještě větší pohodlí. Čalounění, které je plně odnímatelné, můžete si vybrat ve variantě látky nebo kůže a přizpůsobit si jednobarevný design nebo vybrat různé barvy a vzory pro každý modul, který tvoří tuto pohovku.

Rodina čalouněného nábytku Peanut B byla rozšířena o nové prvky, které inspirují vaši kreativitu a představivost. Nově přidané asymetrické, pětiúhelníkové a lichoběžníkové tvary ve variantách různých rozměrů a kombinacích s existujícími pravidelnými prvky dělají z Peanut B.X mimořádně univerzální a přizpůsobivý kus nábytku. Tato pohovka se stává ostrovem měkkosti, symbolem relaxace a výrazným prvkem obývacího prostoru díky své jedinečné osobnosti.

Design pohovky Peanut B je "oboustranný" a vyniká díky začlenění nových područek a opěrek pufů. Prošité obrysy, které objímají měkké objemy sedadel, kontrastují se strukturovanými geometrickými tvary rámu s různou hloubkou sedáku. Výsledkem je pohovka, která se dokáže přizpůsobit jakémukoli prostoru a stylu, splňující každý požadavek našich zákazníků.

Zajíma Vás Peanut B - Bonaldo?

Specifikace:

rozměry dle technického listu
Výška sedáku (mm) 440
Hloubka (mm) 1000
Výška područek (mm) 500
Celková výška (mm) 680

Zajíma Vás Peanut B - Bonaldo?

Podobné produkty