Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Panorama - Bonaldo

Panorama - Bonaldo

Designová modulární sedací souprava od značky Bonaldo.

Vítáme vás v projektu Panorama - revolučním konceptu pro váš obytný prostor, který nabízí novou domácí krajinu a vytváří prostor pro život plný inspirace. Tato kolekce čalouněných výrobků je navržena tak, aby vytvořila kolektivní prostory, ostrovy pohodlí a skutečné ochranné kokony, ve kterých si můžete volně polehnout. Geometrie Panoramy podněcuje kombinaci různorodých prvků a proměnu obytného prostoru v nejteplejší a nejpřívětivější prostředí.

Centrálním prvkem této kolekce je šestihranný puf, který můžeme považovat za skutečnou stavební jednotku systému. Tento puf se s přidáním područek a opěradla promění v pohodlné křeslo, které lze dále kombinovat s dalšími křesly a opěradly, vytvářejícími různé konfigurace. Zde se vaše kreativita a přizpůsobivost dostávají do popředí a dosahují naprosto nevídaných výsledků.

Čalounění v látce nebo kůži je plně odnímatelné, což usnadňuje údržbu a umožňuje vám si vybrat styl, který se hodí k vašemu interiéru. A speciální prošívání sedadel dodává tomuto projektu ještě jedinečný rukopis. Panorama je designový koncept, který vám přináší neomezené možnosti a vytváří prostor, ve kterém se budete cítit opravdu jedinečně.

Zajíma Vás Panorama - Bonaldo?

Specifikace:

Rozměr dle technického listu
Výška sedáku (mm) 380
Hloubka (mm) 1110
Výška područek (mm) 680
Celková výška (mm) 830

Zajíma Vás Panorama - Bonaldo?

Podobné produkty