Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Aliante - Bonaldo

Aliante - Bonaldo

Moderní minimalistická sedací souprava od značky Bonaldo.

Vstupte do světa vzdušnosti a elegance s naším látkou nebo kůží potaženým rámem, který se skládá z polštářů a opěradel v různých velikostech, vytvářejících opticky lehký a zároveň nadčasově elegantní celek. Při pohledu na tuto sestavu ucítíte okamžitou lehkost, kterou ještě podtrhuje štíhlý a minimalistický tvar kovových podnoží, dostupných v různých odstínech.

Díky své univerzálnosti nabízí naše kolekce nekonečné možnosti zajímavých konfigurací pro váš obytný prostor, který se zaměřuje na moderní styl a jedinečnost. Jako doplněk k tomuto systému vám představujeme postranní skříňku Aliante a stylové stolky, které jsou dostupné s ořechovými Canaletto povrchy nebo s keramickou deskou, přinášejícími nekonečné možnosti tvarů a velikostí. Tyto doplňky si pohrávají s prostorem, ať už jsou umístěny bočně, před pohovkou nebo kdekoliv jinde mezi dvěma prvky kompozice.

Vytvořte si prostor plný lehkosti, elegance a nekonečných kombinací s naším vzdušným sedacím systémem. Vaše obývací místnosti si zaslouží být prostorem neobyčejné krásy a přepychu

Zajíma Vás Aliante - Bonaldo?

Specifikace:

rozměry dle technického listu
Výška sedáku (mm) 420
Hloubka (mm) 970
Výška područek (mm) 710
Výška nožiček (mm) 190
Celková výška (mm) 820

Zajíma Vás Aliante - Bonaldo?

Podobné produkty