Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Tonight - Bonaldo

Tonight - Bonaldo

Polstrovaná minimalistická postel.

Váš spánek je důležitý a zaslouží si dokonalou postel, která je esteticky krásná a praktická zároveň. A právě to nabízí postel Tonight! Tato postel je k dispozici ve verzi pro dvojlůžko nebo jednolůžko a její měkká a plynulá estetika se dokáže dokonale přizpůsobit jakémukoliv interiéru. Navíc, Tonight open verze disponuje úložnou jednotkou, která poskytuje cenný prostor navíc.

Látkové čelo postele může být zdobeno jemným prošíváním, které dodává posteli na eleganci. A pokud preferujete lehkost a dynamiku, pak je pro vás ideální volbou postel Tonight air, která je vybavena kovovými nožičkami a umožňuje spojení praktičnosti s vysokou kvalitou.

Pro ty, kteří neustále hledají nové způsoby, jak užít svého prostoru, je tu postel Tonight fun s bočním zábradlím a podstavcem, který lze otevřít pomocí pístu, což usnadňuje stlání postele a umožňuje uložení zásuvek nebo dokonce druhé postele. Tato postel je elegantní a diskrétní pozvánkou k odpočinku.

Všechny postele Tonight jsou k dispozici v látkovém, kůženém nebo ekokůži potahu, který je zcela snímatelný, a mohou být doplněny krásným ozdobným okrajem ve stejné barvě nebo v kontrastu s potahem. Už nikdy nebudete muset obětovat pohodlí a eleganci výměnou za praktičnost.

Zajíma Vás Tonight - Bonaldo?

Specifikace:

Hloubka (mm) 2210/2260/2180/2230
Celková výška (mm) 950
Šířka (mm) 1720/1780/1980/2120

Zajíma Vás Tonight - Bonaldo?

Podobné produkty