Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Gordon Keramik - CATTELAN ITALIA

Gordon Keramik - CATTELAN ITALIA

Designový jídelní stůl s keramickou deskou nabízí způsob, jak ozvláštnit svůj interiér prémiovými materiály v dokonalém řemeslném zpracování. Za designem stojí Giorgio Cattelan, zakladatel Cattelan Italia.

Gordon Keramik je jídelní stůl, který nadchne svým provedením. Ocelová konzole, která na první pohled působí jako změť geometrických linek, je ve skutečnosti dokonale symetrickou konstrukcí tvořící při pohledu shora hvězdici. Je to pavučina, nebo nitky, které šikovný krejčí co nevidět utáhne do pevného uzlu? To necháme na vás, stejně jako barevné provedení. Tento výrazný a luxusní jídelní stůl může zdobit váš domov ve třech barvách ocelové podstavy a ve 12 nádherných površích. Keramická deska stolu v prémiové úpravě Marmi je dostupná ve 12 barevných mutacích, nad kterými se tají dech. Organická kresba může vystupovat na tmavších či světlejších podkladech, ale vždy naleznete něco nového, co upoutá vaši pozornost. 

Zakládáme si na tom, abychom dokonale přizpůsobili nábytek vašim vysněným interiérům - velikosti modelu Gordon Keramik i tvary vrchní desky čekají na vaše finální rozhodnutí. Může to být menší kulatý jídelní stůl, stejně jako opulentní oválný jídelní stůl s tři metry dlouhou deskou. 

TIP: Naši zákazníci jej s oblibou vyhledávají nejen jako ústřední prvek svých jídelen, hodí se i do exkluzivních komerčních projektů, restaurací, ale i designových kanceláří. 

Zajíma Vás Gordon Keramik - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 75 cm
Materiál desky: keramická
Materiál konzole: lakovaná ocel
Rozměr desky - kulaté stoly: ø 140 cm / ø 158 cm
Rozměr desky - menší obdélníkové: 100 cm x 200 cm / 106 cm x 200 cm
Rozměr desky - velké obdélníkové: 120 cm x 240 cm / 120 cm x 300 cm
Rozměr desky - čtvercový půdorys: 158 cm x 158 cm
Rozměr desky - obdélníkové, oblé rohy: 120 cm x 200 cm / 120 cm x 240 cm / 120 cm x 300 cm
Rozteč podnože - delší strana: 59 cm / 85 cm / 145 cm dle velikosti

Zajíma Vás Gordon Keramik - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty