Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Gordon Deep Wood - CATTELAN ITALIA

Gordon Deep Wood - CATTELAN ITALIA

Dřevěný jídelní stůl z masivu s nepravidelně broušenými hranami uhrane každého, kdo má rád teplý dotyk dřeva v interiéru. Jedná se o model vyhotovený dle návrhu Giorgia Cattelana.

Zdánlivě chaotická nosná konstrukce je ve skutečnosti naprosto symetrickou hrou dodávající domovu punc luxusní originality. Tento designový jídelní stůl vyniká svou 8 cm silnou dřevěnou deskou, u které je radost usednout. Ostatně, ke stolu se pohodlně vejde větší společnost.
Designová ocelová konzole může být stříbřitě titanová, grafitově černá, či sytě černá a na výběr mají zákazníci ze dvou velkorysých velikostí. Menší verze tohoto stolu z masivu měří na delší hraně 240 cm, větší má dokonce 300 cm. Jeho moderní pojetí se okamžitě stává stěžejním prvkem s uměleckou hodnotou. Je ale také velmi komfortní a s nonšalancí zvládne nést degustační menu, velké salátové mísy či efektní servis.

Díky modelu Gordon bude každé posezení sváteční. Příjemná barva vzácného ořechového dřeva je skvělým vyvažujícím prvkem do prostor, kterým vládnou chladné barvy a dalším bonusem je, že na něm nádherně vynikají sklenice a zejména světle laděné nádobí. 

Zajíma Vás Gordon Deep Wood - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 75 cm
Materiál desky: ořech
Materiál konzole: lakovaná ocel
Tloušťka desky: 8 cm
Rozměr desky - větší stůl: 120 cm x 300 cm
Rozměr desky - menší stůl: 120 cm x 240 cm
Rozteč podnože - delší strana: 145 cm

Zajíma Vás Gordon Deep Wood - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty