Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Eliot Drive - CATTELAN ITALIA

Eliot Drive - CATTELAN ITALIA

Rozkládací stůl Cattelan Italia z kolekce Eliot, kterou navrhl Giorgio Cattelan. Nestárnoucí vzezření tohoto designového jídelního stolu tvoří poutavou podívanou v několika barvách a možnostech provedení.

Může to být kuchyňský stůl, kolem kterého se rádi budou scházet vaši blízcí a přátelé, či jej lze využít jako stůl do obývacího pokoje, případně do pracovny. Lze jej vyrobit ve třech velikostech na míru vašim požadavkům, přičemž všechny tři velikosti jsou rozkládací. Vkusný variabilní nábytek pro ty nejnáročnější zákazníky, který vám při každém pohledu na něj připomene vaši dobrou volbu. Jeho design je nadčasový - chytře vymyšlená podstava poskytuje dostatek prostoru pod stolem a spolu s židlemi dle vašeho výběru tvoří přepychový, ale luxusně minimalistický jídelní set. 
Skleněná poloprůhledná deska je zabarvena do temně grafitové barvy a barvu podstavy si rovněž lze nakonfigurovat v několika apartních kovových barvách. Podstava může být matná nebo lesklá dle toho, co více vyhovuje vašim estetickým požadavkům. 
Rozkládací jídelní stůl oceníte v případě nečekané návštěvy - jeho rozložení i složení je jednoduché, rychlé a intuitivní. 

Zajíma Vás Eliot Drive - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 75 cm
Materiál desky: sklo
Materiál podnože: lakovaná ocel
Rozměr desky - větší stůl: 200/294 cm x 106 cm
Rozměr desky - menší stůl: 160/236 cm x 90 cm
Rozměr desky - střední stůl: 182/258 cm x 90 cm
Rozteč konzole: 123 cm

Zajíma Vás Eliot Drive - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty