Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Prora - Bonaldo

Prora - Bonaldo

Moderní jídelní stůl od značky Bonaldo.

Představte si, že do vašeho obývacího pokoje vstoupí ohromující kus nábytku, který se vám bude líbit na první pohled. Mohutný, šikmý profil podstavce připomínající příď lodi, který vytváří dynamickou a plastickou prezentaci, která se stane středobodem vašeho interiéru. A co víc, tento kousek nábytku nejenže zvýší estetickou hodnotu vašeho domova, ale také optimalizuje prostor k sezení.

Máte-li rádi personalizaci, tato podložka je pro vás jako stvořená. Nabízí se v mnoha různých povrchových úpravách, aby si každý mohl vybrat ten, který mu nejvíce vyhovuje. Horní deska se vyrábí v různých velikostech a je nabízena jak v pevném, tak i výsuvném provedení. Pokud si zvolíte výsuvnou variantu, můžete se těšit na dva nezávislé boční výsuvy, které dokáží zvětšit délku plochy bez ohrožení stability a pevnosti stolu.

Nejlepší na tom je, že při všech těchto úpravách se nepřichází o čistý střih a pevnost, na které jsou tito designéři pověstní. Proto tuto podložku vyhledávají nejen milovníci uměleckého nábytku, ale také ti, kteří touží po praktickosti a jedinečnosti ve svém domově.

Zajíma Vás Prora - Bonaldo?

Specifikace:

Šířka (mm) 2000/2200/2500/2800/3000
Hloubka (mm) 1000/1080/1200/1120/1150/1400
Celková výška (mm) 750

Zajíma Vás Prora - Bonaldo?

Podobné produkty