Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Giano - CATTELAN ITALIA

Giano - CATTELAN ITALIA

Kulatý jídelní stůl, popřípadě oválný. Studio Manzoni e Tapinassi jej navrhlo pro výrobce italského nábytku Cattelan Italia a ručíme za to, že každý detail je dokonalý.

Tento skvostný kus můžete mít celkem v kruhovém či oválném provedení, desítkách různých variantách provedení a několika velikostech. Luxusní jídelní stůl Giano je další z nábytku, který si můžete nakonfigurovat přesně podle toho, co se vám líbí nejvíce. Deska stolu z ušlechtilého mramoru, či dokonale zpracovaného dřeva spočívá na designové ocelové podstavě. Podstava příjemně dynamického vzezření kontrastuje se sofistikovanou vrchní částí stolu a nabízí se v pěti šik kovových finiších.

Giano obzvláště vyniká jako oválný jídelní stůl: Tvoří dominantu moderní jídelny s kouzlem starých časů a nabízí komfortní posezení až pro 10 osob. Tvoří dokonalé jídelní sety s designovými židlemi - centrálně umístěná podstava nechává pod stolem extra prostor pro nohy. Můžete si jej objednat i se zabudovaným otočným tácem Lazy Susan, který umožní komfortní servírování všech laskomin, které budete mít na stole. Řemeslné zpracování každého detailu vytváří výjimečný jídelní stůl, který bude pýchou vaší domácnosti. 

TIP: Neobyčejně luxusní je Giano ve verzi mramorový jídelní stůl s designovou podstavou v bílé barvě Pearl. Zastavte se v našem showroomu a rádi vám všechny materiály přestavíme. 

Zajíma Vás Giano - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 73 cm / 74 cm / 75 cm dle modelu
Rozteč podnože: ø 56 cm
Rozměr desky - kulaté stoly: ø 140 cm / ø 160 cm / ø 180 cm
Rozměr desky - menší oválný stůl: 120 cm x 240 cm
Rozměr desky - větší oválný stůl: 130 cm x 290 cm

Zajíma Vás Giano - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty