Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Go Up - ALF DAFRÈ

Go Up - ALF DAFRÈ

Vestavné skříně Go Up tvoří zajímavé kompaktní systémy, které poskytují až neuvěřitelný úložný prostor. Celou kompozici si můžete sestavit dle svých představ - a nemáte téměř žádná omezení.

Vestavné skříně Go Up od značky Alf DaFrè navrhl Enrico Cesane tak, že svou variabilitou předčí veškerá vaše očekávání. Rozměrem se samozřejmě přizpůsobí vašemu prostoru, to je ale jen začátek. K dispozici jsou různé šířky pantových dveří, ale i jejich výšek. Můžete si tak přát například řadu vysokých skříní, na které navazuje několik nižších, aby poskytly svůj vrchní prostor třeba pro chytře řešený toaletní stolek, či jen vnesly více dynamiky do vašeho interiéru. Stejně tak může vestavěná skříň poskytovat prostor pro umístění televize a stát se tak ultra trendy novodobou verzí obývací stěny. 

Skříňová sestava Go Up nabízí luxusní barvy a textury a tvoří tak rozsáhlé stylistické možnosti. Lesklé lakované povrchy, zrcadlové sklo, matné barevné tóny, kamenný povrch, krása přírodního ořechového dřeva, nebo elegantní kov? Dopřejte si dokonalou personalizaci velkých ploch, které budete mít stále na očích. 

Alf DaFrè je proslulá rověž svými dokonalými vnitřními řešeními. Ty dovolují nejen nadstandardní barevnou konfiguraci, ale především praktická úložná řešení, jako jsou organizéry, magnetické prvky pro přichycení kovových doplňků a vložené poličky. Výšky, šířky a hloubky polic jsou samozřejmě na vás. 

 

Zajíma Vás Go Up - ALF DAFRÈ?

Specifikace:

Celkové rozměry na míru
Design Enrico Cesana
Výška pantové verze (mm) 1943; 2295; 2551; 2903
Výška posuvné verze (mm) 1943; 2295; 2550
Šíře dveří pantové verze (mm) 365; 465; 542; 752; 852; 952; 1106
Šíře dveří posuvné verze (mm) 752; 852; 952; 1106
Barevné provedení dle katalogu
Země výroby Itálie

Zajíma Vás Go Up - ALF DAFRÈ?

Podobné produkty