Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Dragon Wood - CATTELAN ITALIA

Dragon Wood - CATTELAN ITALIA

Designový jídelní stůl Dragon může být ostře hranatý, či hranatý se zaoblením. Představuje dokonalý soulad mezi rovnými liniemi a jemnými křivkami – tento moderní jídelní stůl navržený Paolem Cattelanem je spojením desítek let know-how společnosti Cattelan Italia a novou kreativní energií jejích pokračovatelů.

Dřevěný jídelní stůl zdánlivě jednoduché kompozice oplývá vysokou mírou sofistikovanosti. Dodává domovu pocit tepla a je dostupný v pěti dřevěných odstínech dubu, jilmu a ořechu. Cattelan Italia si od svého založení zakládá na prémiových materiálech, nicméně luxusní jídelní stůl Dragon Wood je opravdu přepychový skvost – opatřen patentovanou designovou značkou Masterwood nechává autentický reliéf dřeva vyniknout v celé své kráse. Žádné dva kusy dřevěných stolů nejsou zcela stejné, s top kvalitou si tedy pořídíte i originální umělecké dílo. 

Detaily jsou tím, na čem záleží a u tohoto designového stolu to platí dvojnásob: Oslovuje řečí jemných prvků, které si lze nakonfigurovat dle vašich představ - například varianta tmavého páleného dubu může ještě vyniknout v kombinaci s hranou desky z klasického světlejšího dřeva. Staňte se na moment designérem a nakonfigurujte si celkový styl stolu, který propůjčí vašemu modernímu obývacímu pokoji přesně to kouzlo, které si přejete. Kovová konzole je na první pohled geometritcky vyvážený obdélník, avšak podíváte-li se znovu a z jiného úhlu, jedná se o důmyslnou hru křivek a přímek. I tuto kvalitní ocelovou nohu si můžete zvolit ve čtyřech krásných variantách. Lakování epoxidovým práškem zaručuje odolnost vůči korozi a oddaluje její opotřebení. 

NÁŠ TIP: Dragon sedne díky své variabilitě do jakéhokoliv pokoje, bytu, nebo domu. Pro lepší představu si prohlédněte technický nákres, či se zastavte v Carelli Praha, kde můžete nahlédnout do vzorníku.

Zajíma Vás Dragon Wood - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 73 cm / 74 cm / 75 cm / 76 cm dle modelu
Materiál desky: ořech / dub / pálený dub
Materiál konzole: lakovaná ocel
Tloušťka desky: 4 cm / 5 cm dle modelu
Rozměr desky - menší stůl I.: 200 cm x 100 cm
Rozměr desky - menší stůl II.: 200 cm x 120 cm
Rozměr desky - střední stůl I.: 240 cm x 120 cm
Rozměr desky - velký stůl I.: 300 cm x 120 cm
Rozměr desky - velký stůl II.: 300 cm x 128 cm
Rozměr desky - střední stůl II.: 250 cm x 128 cm
Rozteč (délka) konzole: 120 cm / 160 cm dle modelu

Zajíma Vás Dragon Wood - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty