Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Lancer Wood - Cattelan Italia

Lancer Wood - Cattelan Italia

Dřevěný jídelní stůl. Díky své dřevěné desce je příjemně konzervativním kusem nábytku, avšak plný originálních detailů, které z něj činí umělecké dílo významných kvalit. Za návrhem stojí Renato Guerra a jedná se o jeden z nejnovějších návrhů značky Cattelan Italia.

Na první pohled zaujme jeho velikost. Jedná se o designový jídelní stůl, jehož deska tvoří při pohledu zeshora obdélník, přičemž v případě většího stolu měří delší strana 3 metry. Strany jsou ale zaobleny (u jedné možnosti více, než u druhé) a z některých úhlů se může jevit spíše jako oválný jídelní stůl. Dřevěná deska stolu je světlejší (dub, ořech), či tmavší (pálený dub) dle vašeho výběru. Světlejší dubová varianta geniálně přiznává leta a ukazuje autentickou přírodní kresbu, jíž na svém stole nebude mít nikdo jiný na světě. Tmavý designový jídelní stůl je elegantně nádherný a snáze zapadne do jakéhokoliv interiéru - jeho kresba není tolik viditelná a tedy tolik designově závazná. A jsou to ty nejmenší jednotlivost, které z něj dělají dokonalý celek: Reliéf dřeva vyniká na jeho hranách díky dvěma možnostech zajímavého broušení. To může být pouze zespodu, či zeshora i zespodu. Prohlédněte si fotky, sami se přesvědčíte, jak výrazné tyto detaily jsou. 
Dřevo z dílny Cattelan Italia nese svou patentovanou techniku Masterwood; je opracované tak, aby bylo měkké, příjemné na dotyk a přesto odolné. 


Čtyři čepele originální kovové konzole protínají vzduch a vzájemně se kříží tak, aby vytvořily příjemně excentrickou podívanou. Konzole je vysoce originálním prvkem, který si můžete nakonfigurovat v sedmi barevných finiších tak, aby se vám co nejvíce líbila k vámi zvolené dřevěné desce. Rozteč konzole je navržena tak, aby poskytovala dostatek místa a díky jejímu centrální umístění lze okolo stolu postavit mnoho židlí, kterým nebude nic překážet. Ideální, pokud jste rádi ve velké společnosti. 

 

Zajíma Vás Lancer Wood - Cattelan Italia ?

Specifikace:

výška: 74,5 - 75 cm
Materiál desky: ořech / dub / pálený dub
Rozteč podnože: 166 cm
Rozměr desky - větší stůl: 300 cm x 128 cm
Rozměr desky - menší stůl: 250 cm x 128 cm

Zajíma Vás Lancer Wood - Cattelan Italia ?

Podobné produkty