Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Lancer - Cattelan Italia

Lancer - Cattelan Italia

Skleněný jídelní stůl navržený Renatem Guerrou. Zaujme svou majestátní velikostí – délka vrchní desky existuje ve dvou variantách: 240 cm a 300 cm. Obě možnosti jsou dostatečně důstojné, aby opravdu udělaly dojem, který je vzápětí podpořen dalšími netradičními elementy.

Čtyři čepele originální konzole protínají vzduch a vzájemně se kříží tak, aby vytvořily malé sochařské dílo. Ocelová konzole je na výběr v pěti vkusných barvách a její epoxidový finiš ručí za odolnost proti korozi a oddaluje běžné opotřebení. Designový jídelní stůl Lancer vytváří energickou kompozici, která vnáší do interiéru dynamický dojem, aniž by bylo potřeba měnit v něm cokoliv dalšího. Skleněný jídelní stůl je u tohoto modelu upravdu působivý - sklo nechává nosnou nohu stolu zářit celým svým uměleckým kreditem a díky transparentní desce může výt obdivována ze všech stran.
Tvar skleněné desky stolu se rozšiřuje na další možnosti: Rovné linie či lehce oválný půdorys se zaoblenými rohy. 1,5 cm silná skleněná deska je ozvláštněna obráceně zkosenými hranami pro maximální efekt. Je to na vás. My v Carelli Praha víme, že se jedná o neopakovatelný dynamický designový stůl, který se snadno stane centrálním kusem nábytku, který je rád středem pozornosti. 
Kombinace oceli a skla je navýsost elegantní volbou, která doslova dodává lesk. Nebojte se zastaralých mýtů o tom, že sklo vám co do čistoty nic neodpustí. Skleněný stůl nevyžaduje o mnoho péče více, než jiné materiály, ba naopak. Díky hladkosti skla je tento povrch nepřilnavý a snadno se čistí i leští. 

 

Zajíma Vás Lancer - Cattelan Italia?

Specifikace:

Výška 74 cm
Materiál desky: sklo clear / extra clear
Rozteč podnože: 166 cm
Tloušťka desky: 1,5 cm
Rozměr desky - větší stůl: 300 cm x 120 cm
Rozměr desky - menší stůl: 240 cm x 120 cm

Zajíma Vás Lancer - Cattelan Italia?

Podobné produkty