Offcanvas top
Tyron Wood - Cattelan Italia

Tyron Wood - Cattelan Italia

Designový jídelní stůl navržený Paolem Cattelanem, který představuje moderní vizi obývacího prostoru. Tyron je mírně oválný jídelní stůl, ale může zdobit interiér i ve své obdélníkové verzi. Jako designový jídelní stůl tak trochu navazuje na předchozí návrhy společnosti Cattelan Italia a v dobrém smyslu dává vědět, že jablko nepadlo daleko od stromu – Paolo Cattelan zůstává evidentně věrný předchozí rodinné tradici a stůl nechává vyniknout díky ikonické designové nosné konzoli, která se směrem k zemi rozšiřuje. Tvoří tak pevnou základnu ve tvaru písmene X z lakované oceli (dostupná v několika barevných variantách), která nese dřevěnou desku stolu.

Dřevěný jídelní stůl (ořech nebo pálený dub) nechává zazářit kresbu dřeva. Žádné dva kusy na světě nejsou zcela stejné, tak jako nejsou stejná dvě umělecká díla. Přirozeně tak dotváří stylovou a příjemnou atmosféru – neexistuje snad člověk, který by se u dobrého jídla a u dřevěného stolu necítil dobře. Kov v kombinaci se dřevem vytváří autentickou souhru přírodních materiálů, která se neomrzí. 
V případě desky stolu si můžete vybrat z nestárnoucího ořechového dřeva se zkosenými hranami, světlé Heritage dubové verze, klasického dubu, či temně páleného dubového dřeva, které každému interiéru propůjčí příjemně temné kouzlo. Další možností je jilmové dřevo, jež se vyznačuje dokonalou vyvážeností tvrdosti a flexibility - je tedy odolné, ale optick vám odpustí spoustu nechtěných škrábanců a vrypů. K vámi zvolené povrchové úpravě lze nakofigurovat stylovou nosnou konzoli podle vašich představ a podle toho, co se bude nejlépe vyjímat ve vašich interiérech: Šest překrásných stylů oceli lakované speciální technologií tak, aby co nejvíce dodaly důraz dřevěné desce. 
TIP: V současnosti jsou čím dále modernější bronzové nuance v interiéru a pokud se vám líbí, prohlédněte si barevnou možnost Brushed Bronze třeba u nás v prodejně Carelli Praha. Při vaší návštěvě vám rádi necháme nahlédnout na reálný vzhled dostupných materiálů a budeme vám nápomocni při vašich volbách. 

Tyron Wood se pyšní patentovanou povrchovou úpravou Masterwood top, která na první pohled i dotyk dává vědět, že se jedná o ultra prémiový materiál. Společnost Cattelan Italia navíc splňuje nejnáročnější standardy spojené s ohleduplností vůči životnímu prostředí a udržitelností. 

Zajíma Vás Tyron Wood - Cattelan Italia?

Specifikace:

výška: 73,5 cm - 76 cm
Materiál desky: dub / pálený dub / jilm
Rozteč podnože: ø 131 / 173 cm
Materiál konzole: lakovaná ocel
Rozměr desky - menší stůl I.: 200 cm x 100 cm
Rozměr desky - menší stůl II.: 200 cm x 120 cm
Rozměr desky - střední stůl I.: 240 cm x 120 cm
Rozměr desky - velký stůl I.: 300 cm x 120 cm
Rozměr desky - velký stůl II.: 300 cm x 128 cm
Rozměr desky - střední stůl II.: 250 cm x 128 cm

Zajíma Vás Tyron Wood - Cattelan Italia?

Podobné produkty