Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Simple - Alf DaFrè

Simple - Alf DaFrè

Vestavěná skříň Simple dle návrhu Enrica Cesana je minimalisticky navržena tak, aby se její design maximálně sžil s místností, do které ji umístíte. Jejím tvarem lze kopírovat stěnu, nebo může působit jako samostatný modul určující rozvržení pokoje.

Vestavné skříně příjemně uhlazeného vzhledu poskytují nejen výhodu maximálního přizpůsobení na míru vašim prostorám, ale splní i vaše nejnáročnější estetické představy. Zvolit si můžete z několika rozměrů dveří dle toho, zda vám vyhovuje větší souvislá plocha, nebo koncentrovanější styl s více úzkými dveřmi. Alf DaFrè rovněž nabízí k výběru možnost skříně s posuvnými dveřmi, či dveře pantové s několika moderními typy úchytek.

Vnitřní vybavení vestavěné skříně je důležitou součástí, nepodceňte jej. Police a jejich výšky, organizéry, šuplíky, přihrádky a další atributy závisí na váš, vašem životním stylu a na tom, co používáte nejčastěji. Nezapomeňte, že efektivní rozvržení nejenže přinese do vašeho šatníku konečně řád, ale také ušetří spoustu prostoru. 

Designový interiér snadno dotvoříte také výběrem barev. Závisí na vašem rozhodnutí, zda budou vaše prostory laděny do neutrálních tónů, nebo zvolíte excentricky výrazné barvy a vykouzlíte tak neotřelý návrh dle vašeho vkusu. V nabídce je popřípadě i z hlediska trendů nevyčerpatelný dekor dřeva. Dostupný vzorník barev je opravdu rozsáhlý a nabízí kromě základní palety i taková potěšení, jako je barva kurkumy nebo zeleného čaje. 

NĚCO SKVĚLÉHO NAVÍC: Alf DaFrè umožňuje zvolit i vnitřní barvy nebo dřevěný dekor. Dotkněte se opravdového luxusu a nakonfigurujte si šatní skříň zcela dle své fantazie. 

Zajíma Vás Simple - Alf DaFrè?

Specifikace:

Zajíma Vás Simple - Alf DaFrè?

Podobné produkty